Masca: Scubapro Solara. ma inteleg de minune cu masca asta mica. nu are un camp de privire prea larg, dar se potriveste perfect pe moaca mea. mi-am cumparat un atomic frameless cu care am tot avut probleme.
Snorkel: Scubapro Nexus. E foarte flexibil
Labe: Scubapro Twin Jet Max, bineinteles

)
Costum: pentru Marea Neagra folosesc Mares Antarctica. Din pacate, eu sunt cam intre marimile standard si imi cam intra apa pe langa cagula si pe la fermoar. O sa-mi iau un tricou de neopren de la Mares si o sa mai pun o cagula subtire pe dedesubt si sper ca voi rezolva problema. Mai am un Scubapro long 3mm backzip pe care il folosesc cand ma duc pe alte meleaguri mai calde, impreuna cu manusi de 1 mm. In Australia am avut si sosete de neopren si o cagula de 1mm (de-aia de surf), ca sa ma protejez de meduzele irukandji
Botosi: Scubapro Everflex 5mm. N-au fermoar, deci un loc in minus pe unde poate intra apa
Manusi: Camaro Seamless 3mm. Le-am folosit si in ape reci si m-au protejat binisor. Am avut o pereche de Scubapro Everflex, dar erau prea groase si nu mai puteam sa operez aparatul sub apa
Vesta: Scubapro Nighthawk - o minune de vesta. Daca e sa-i gasesc nod in papura ar fi lipsa celui de-al doilea buzunar.
Regulator: Scubapro MK25 cu X650 & R395. Cand am cumparat pachetul asta, Ramiro mi l-a vandut ca top of the line de la Scubapro. intre timp au aparut si ale modele mai bune, dar eu sunt multumit. Am avut 2 probleme, dar nu cauzate de obiectele in sine. o butelie cu filetul ruginit mi-a blocat regulatorul pe ea (a trebuit sa cumparam o cheie mops ca sa-l scoatem,iar asta a cauzat tocirea striatiilor de plastic de pe surub). octopusul a fost strivit de maimutele care cara bagajele prin aeroporturi (l-am peticit eu cu Ramiro cat de cat)
Instrumente: Scubapro Uline Twin (manometru + profundimetru) pe care am pus si o mizerie de busola C1. p'asta o s-o schimb, ca ma enerveaza cat de meschina e
Accesorii: fluier care se ataseaza la inflator. l-am comandat din US, are 2 pozitii (aer si apa), a mers f bine o perioada, dar trebuie sa-l desfac pt ca in apa nu prea se mai aude. Cutit Seemann SK-21. Cipici Camaro. tot felul de carabine luate de la Himalaya. mai am un buzunar care se ataseaza pe picior si pe D-ringul vestei,dar m-am scufundat doar o data cu el si m-a cam incomodat, ii mai dau 2 sanse sa ma obisnuiesc cu el:). imi vine curand din US o tablita de scris cu stergere magnetica. Sunt curios...
Computer: Galileo Sol cu transmitter, evident

)
Lanterna: Fa-Mi. am primit-o cadou si initial am vrut s-o vand, dar m-am obisnuit cu ea
Foto-video: Sony W200. nu sunt foarte multumit de el, studiez piata deocamdata
Butelie: Mares 15L cu 2 valve. I-am pus plasa si maner si in plus mi-am mai luat un sistem de chingi & arici foarte practic pentru transportul pe uscat
Geanta: initial mi-am luat un Camaro Dive Supreme. Dupa prima iesire cu ea la mare, mi-a fost mila s-o stric pe la noi si am pastrat-o pt concedii. E fun ca nu prea incape pe nici o banda de check in din aeroporturi. Mai am un Mares Back Pack pro & Cruise - e foarte practica si incapatoare. Si mai am un Seemann Resort - un carnat imens in care poti baga tot, iar cand e goala se strange intr-un volum incredibil de mic.
De dorit, imi doresc un costum uscat, dar am subestimat cheltuielile cu un copil de clasa I

) deci anul asta raman cu neoprenele mele
Bafta!