Cateva cuvinte despre locatiile de diving. Pe coasta Atlanticului, apa e destul de agitata, vizibilitate7-8 metri, adancime max 12 metri. Corali superbi, de toare felurile si marimile, dar fauna destul de saraca (dupa ce am vazut in Oceanul Indian, orice alta fauna mi se pare saraca )
Am fost intr-o excursie in Insula Catalina, pe coasta Marii Caraibelor. Acolo e superb: plaje neatinse, ape albastre, palmieri, vapoare de croaziera, etc. Am facut 2 scufundari: vizibilitate 20-25 de metri, adancime maxima 33 de metri, fauna un pic mai variata. La intoarcerea cu vaporul am vazut delfini.
Am mai intrat la snorkel intr-un bazin amenajat in Atlantic cu 3 rechini si un sting ray. Rechinii erau foarte docili, presupun ca sunt foarte bine hraniti. Adancime 4 metri, vizibilitate 5-6 metri.
Dupa ce am consumat niste cocktailuri pe baza de rom, am intrat in piscina si am facut o poza scaunelor pe care stateau consumatorii
Centrul de diving se numeste Scuba Caribe, o companie imensa cu reprezentante in toate tarile de pe acolo. Au numai echipament SCUBAPRO, costume personalizate si instructori de toate natiile Pamantului: italieni, columbieni, unguri, localnici, americani, etc. Mi-au propus si mie sa ma angajez la ei
Poze mai jos. Cine vrea poze hi rez, sa dea un mail
Revin si cu poze de pe la suprafata
Enjoy!