Cine este de vina cand ia labe in cap? Cel ce le da sau cel ce intra cu capul in ele ? cum draq se inainteaza in apa, ca nu mai stiu ?!

Am si eu o singura dilema: daca s-a plecat intr-un grup organizat, de ce s-a dezorganizat in doua grupuri pe parcurs ?
oare daca misha patea ceva sau oricine altcineva, cine anunta acasa ? tu victor? sau gibonul poate? cred ca nu !!! tot responsabilitatea lui ramiro ar fi fost !
una peste alta excursia "prafilor" a fost extraordinara tocmai datorita "dezorganizarii" si a nivelului foarte slab de pregatire al echipei
 . totul a fost apreciat la cote maxime si chiar as vrea sa multumesc lui ramiro si lui dive film pentru tot. a fost mai mult decat perfect. Multumiri si lui ionut si vlad care au fost cu ochii pe noi..."prafii"  Multumiri si cristinei, ca mi-a carat butelia de rezerva
 . totul a fost apreciat la cote maxime si chiar as vrea sa multumesc lui ramiro si lui dive film pentru tot. a fost mai mult decat perfect. Multumiri si lui ionut si vlad care au fost cu ochii pe noi..."prafii"  Multumiri si cristinei, ca mi-a carat butelia de rezerva   
 PS: aprob punctul de vedere al lui bimbo si misha
PSS: intalnirea de miercuri va fi JOI, 15.10.2009. asteptam stabilirea locatiei si sa nu uitati de POZEEEE