Salutare,
as vrea sa va impartasesc o opinie personala. IMI PARE BINE CA NU AM VENIT IN EGIPT !
o spun acum dupa ce am citit niste posturi inainte sa fie mutate. Imi parea foarte rau dupa ce vazusem pozele postate de cativa amici pe facebook. Marea rosie este superba si inca nu am reusit sa ajung sa ma scufund cu un delfin asa cum ati facut voi.
Imi pare bine, pentru ca nu as fi vrut sa fiu de fata la chinuirea animalelor (dupa cum stiti cu totii, eu m-am straduit vreo 2 saptamani sa salvez o broscuta, e adevarat era de uscat si nu de apa si doresc sa-i multumesc inca o data lui Emil pentru ajutorul dat, iar parerea mea legata de testoasa si delfin nu mai are rost s-o exprim aici) si nici sa fac dive cu niste "smardoi de ferentari cu 4 clase" care ameninta cu bataia si cu desfigurarea alti membri ai acestui forum. Din cate am auzit eu de la
dive film, si respect chestia asta, scafandrii sunt tipi cultivati si cu educatie.
Nu vreau sa iau apararea nimanui desi asa pare insa, ce se intampla pe uscat intre prieteni nu are nici o legatura cu ce se intampla in apa.
De asemenea nu cred ca mutarea posturilor in alta locatie este o solutie, dar cred ca trebuie sa stim cu totii ce fel de oameni ne inconjoara pentru a face alegerile corecte.
Desigur, sustin limbajul decent si banarea temporara sau permanenta a unora sau altora.
Apropos, poate scoatem si spamarii care intra aici doar sa vanda echipament si sa ne streseze cu mesaje si oferte.
Va multumesc
Gogu
PS.Rog moderatorul sa stearga postul meu daca considera acest comentariu drept mahala. N-are rost sa-l mutati intr-un loc unde nu-l vede nimeni