Multumesc si revin cu poze

Moderator: dancroitoru83
Drum bun si scufundari placute!!! Asteptam pozele.bercea wrote:Multumesc pentru sfaturi. ADJUDECAT : plec cu tot ce am dupa mine. E mai bine asa, mai ales ca se pot lasa echipamentele la centrul de scufundari si practic le cari doar o singura data.
Multumesc si revin cu poze
Victor o sa-ti recomande MK 17 + G250V. Daca vrei sa stii si de ce, da-i PM si intreba-l.evic29 wrote:Mk 25 cum vi se pare ?
Sau ce parere aveti despre MARES REGULATOR PRESTIGE 22 NTT ?
Multumesc de lamurire deci se pare ca Mk17 e cel mai bun.victor wrote:Nu e nici un secret care sa necesite PM :-)
Nu ai nevoie de MK25 - are un debit imens, asa e, dar si al MK17 este la fel de mare. Adica: MK25 debinteaza 8500 l/min, MK17 6400 l/min. Un scafandru care consuma la suprafata 25 l/min (mult), va consuma 125 l/min la 40 m adancime). Cu alte cuvinte, oricare dintre aceste regulatoare va putea deservi foarte multi scafandri insirati unul langa altul ;-) De altfel, Scubapro chiar facuse un test cu un MK25 si foarte multi scafandri conectati la el. Daca accepti faptul ca debitul nu este un criteriu relevant, celelalte criterii devin mai importante:
- camera ambientala etansa a MK17 (mai usor de spalat, mai rezistenta la murdarie)
- rezistenta la inghet (MK25 are o proasta reputatie de a avea freeflow-uri)
- faptul ca MK17 este mai compact, incape mai bine pe valve Y, H si pe duble
- faptul ca turela unui MK25 (sau MK19, care e MK17 cu turela) este un punct suplimentar care se poate strica.
In alta ordine de idei, criteriile tale de alegere pentru regulator ar trebui sa fie:
- disponibilitatea service-ului in zonele in care o sa il folosesti
- performante adecvate apelor in care o sa il scufunzi
- numarul si amplasarea porturilor pentru layout-ul tau de furtune.
Salut!FireBath wrote:Merci de raspunsul prompt.
Victor: Labe imi trebuie neaparat dar deocamdata ma duc in Maldive si labele sunt grele in general asa ca voi inchiria de acolo. Vad ca nu mai au snorkelul ala dar am vazut niste Delta 1 si 2 bune zic eu tot de la cressi
evic29: Motivul pentru care imi iau costum de aici este ca nu vreau sa port ciupercile altora de aia tot ce atinge pielea va trebuie in prima faza sa imi cumnpar
Computer de scufundari e mai delicat pentru ca astea costa o caruta de bani pe de o parte, pe de alta parte eu nu port ceas, purtam odata dar m-am dezobisnuit si logodnica mea tot vrea sa imi cumpere ceasuri ca atare am gasit varianta de mijloc sa imi cumpere un computer de scufundare care sa poata fi purtat si ca ceas, desigur as vrea sa pot downloada scufundarile si sa am transmitator radio pentru presiunea aerului dar astea costa multisor din acest motiv computerul e cu cantec.