peret wrote:Ce am spus, spus ramine, adica nu imi este rusine nici de ce am spus si nici ca am gresit putin.....cine nu munceste, nu greseste.....lasa asa sa se vada ce "rasist" sintCiocanul wrote:Sa inteleg ca toata lumea ii iubeste pe scafandri francezi.
Adi, daca in continuare consideri ca cuvintele tale au fost prea "grele"si ca exprimarea ta nu s-a aliniat standarderol UE de ne-discriminare, uite, deschid acum oportunitatea unica, once in a lifetime, not to miss, ca utilizatorii sa isi editeze posturile.
.
(Adica poate toata lumea sa-si editeze compozitiile proprii in aceasta categorie.)cit despre iubire....sa o lasam mai moale
brevete CMAS
Moderator: scubadiver.ro
-
- Junior
- Numar de scufundari: 201-1000
Re: brevete CMAS
Scafandrii francezi nu sint iubiti in tarile exotice in care brevetele majoritare sint WRSTC din cauza ca principala lor preocupare e sa mearga pina la fund si sa stea pina se gata aerul. Intrebarea de rigoare pe barca e de genul: Unde e tombantul, la cit e fundul, pe unde se intra in cale in epava, etc...........cam asta asteapta ei de la briefing nu de genul 25m 30 de minute si la 50 de bari pe barca!!!
salutari ! , stiu ca postul e vechi insa sper sa mai arunce careva un ochi pe aici ...
Am urmatoarea problema, sunt in belgia ...iar aici ca sa intri in apa , iti trebuie brevetul ... problema mea este :
brevetul CMAS care il aveam l-am obtinut prin anii 1993 -1994 (aveam un ** open water si apoi *** advanced open water ), problema este ca le-am pierdut , ultima data cand am vb cu dl Visinescu Marian ..mi-a spus ca toate actele care tineau de scoala de scufundari le predase dl Florin Chiriac ...de care nu reusesc sa dau in nici un fel. Ar fi o mare pierdere de bani si timp (si o prostie as zice eu ) sa ma apuc sa fac aceleasi cursuri doar pt o bucata de plastic
Va rog dati-mi un sfat ..ce as putea face ca tare as vrea sa-mi mai bag "coada" in apa .
multumesc
Am urmatoarea problema, sunt in belgia ...iar aici ca sa intri in apa , iti trebuie brevetul ... problema mea este :
brevetul CMAS care il aveam l-am obtinut prin anii 1993 -1994 (aveam un ** open water si apoi *** advanced open water ), problema este ca le-am pierdut , ultima data cand am vb cu dl Visinescu Marian ..mi-a spus ca toate actele care tineau de scoala de scufundari le predase dl Florin Chiriac ...de care nu reusesc sa dau in nici un fel. Ar fi o mare pierdere de bani si timp (si o prostie as zice eu ) sa ma apuc sa fac aceleasi cursuri doar pt o bucata de plastic
Va rog dati-mi un sfat ..ce as putea face ca tare as vrea sa-mi mai bag "coada" in apa .
multumesc
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
daca veniti in tara , se poate rezolva repede problema pentru nivelul openwater. o problema ar fi ca practic in acest moment nu mai aveti nici un document care sa ateste nivelul de certificare .