Nu contest ,a sa o fi...dar din pacate, una am intrebat alta mi-ai raspuns! In concluzie mi-ai confirmat cele mentionate de mine mai sus.
Nu fii asa de sigur, nu esti singurul scafandru din zona. Ei nu vor sa iasa in evidenta si prefera anonimatul. ... nu vad de ce sa dezvolt acest subiect deoarece eviti sa raspunzi concret la intrebarile puse, ..iar povesti de acest gen nu prea tin.
..interventii, ..recuperare .... fiecare poate povesti, nu ne impiedica nimeni

...logbook??? frumos, dar la sectiunea buddy ce scri?
Nitrox si rescue? .. felicitari, dar nu vad legatura la subiectul anterior.
Cursul de nitrox il poate efectua cine doreste, este suficient sa ai in buzunar brevetul de advens iar la nivel de romania .... este limitativ. iar rescue, nu cred ca ai un asemenea brevet. faptul ca ai evitat subiectul pe tema izverna ... te inteleg, esti brevetat open water. pentru pestera trebuie sa ai obligatoriu rescue si chiar reprezinta "un examen". putini sunt care recunosc ca nu au curaj si nu fac fata unui asemenea examen! ..dar nu vad rostul de a continua. pe viitor sa retii, spune ce ai , nu ce vei dori sa ai!

traiasca zaraza, nu?
un scafandru brevetat rescue??? ... nu este aventurier!...
Nu trebuie sa te superi...."mai glumim ca de nu inbatranim repede, nu ? "
hai, succes in continuare si mai posteaza poze, sunt reusite. ma refer la peisaje!
in final este alegerea ta sa procedezi cum vrei, dar cand dai amanunte...cauta sa fie reale!
..din pacare, realitatea poate fi alta.