reconditionat un regulator...

Post Reply
scaf
Senior
Posts: 57
Joined: Tue Oct 11, 2005 11:49 am
Location: Bucuresti

reconditionat un regulator...

Post by scaf »

Sal !, cine ma poate ajuta sa reconditionez un regulator "Ucraina " ...este monobloc si imi mai trebuie la el furtunele de inspirat si expirat (exact ca cele de la mastile de gase dinarmata modelul "elefantel" )+ 1buc mustuc (ideal ar fi si o membrana )..
... vreau sa-l reconditionez pt ca nu am facut niciodata scufundari cu un regulator asemanator si sunt foarte curios cum se comporta !

User avatar
scubadiver.ro
Admin
Posts: 225
Joined: Fri Sep 30, 2005 7:42 pm
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Location: Bucuresti
Contact:

Re: reconditionat un regulator...

Post by scubadiver.ro »

scaf wrote:Sal !, cine ma poate ajuta sa reconditionez un regulator "Ucraina " ...este monobloc si imi mai trebuie la el furtunele de inspirat si expirat (exact ca cele de la mastile de gase dinarmata modelul "elefantel" )+ 1buc mustuc (ideal ar fi si o membrana )..
... vreau sa-l reconditionez pt ca nu am facut niciodata scufundari cu un regulator asemanator si sunt foarte curios cum se comporta !
Salut,

Daca vrei te putem pune in legatura cu un inginer care se ocupa de astfel de reconditionari, dar nu iti garantam ca are si pentru modelul tau piese de schimb.
In colectia de la Scubadiver.ro Center exista un ROYAL MISTRAL in perfecta stare de functionare, iar daca esti interesat poti face o scufundare cu el.

abbysdiver
Senior
Posts: 36
Joined: Thu Nov 09, 2006 2:06 pm
Location: mangalia

caut piese pt un detentor mistral, 1963

Post by abbysdiver »

Sunt placut impresionat de existenta acestui site. Felicitari celor care l-au realizat si au reusit cu succes sa reinvie comunitatea scuba dive - istilor.
Daca este cineva interesat in a promova intr-o cariera catre commercial diving , ii stau la dispozitie pentru raspunsuri si detalii privind pasii cei mai rapizi si ....profitabili.
Sunt un pasionat al lumii tacerii , colectionez echipament subacvatic vechi.
Daca cineva are cele 2 coarne si supapele int. , care se ataseaza la mustiuc, sunt gata sa le achizitionez.
Detin detentoare Royal Mystral in cutie, noi , iar daca cineva este doritor sa incerce scufundarea cu aceste echipamente , cu placere se poate aranja.

Post Reply