nou venit cartificat PADI-OWD

Sugestii, pareri...
Post Reply
bogdan razvan
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: PADI OWD

nou venit cartificat PADI-OWD

Post by bogdan razvan »

numele meu este Bogdan,am 33 de ani si am urmat cursurile Padi OWD in Bahamas Freeport si le-am absolvit.sant nascut in Constanta,am locuit in Mangalia 30 de ani,actualmente locuiesc in Constanta.lucrez intr-un santier naval din Freeport,Grand Bahamas ca legator de sarcina atestat si pregatesc alaturi de colegii mei calajul pt navele care urmeaza sa intre in doc.spun asta deoarece intentionez sa merg mai departe ca scafandru, sa evoluez,si poate in viitor (daca imi permite varsta)sa folosesc experienta dobandita in santier ca sa lucrez ca scafandru deoarece imi place foarte mult sa lucrez in domeniu naval.am observat citind topicurile de pe forum ca sant scafandri din Mangalia,Constanta si nu numai,scafandri tehnici sau din pasiune si as vrea sa facem schimb,personal,de impresii,idei,cunotinte, sau sa facem scufundari (nu am facut in Marea Neagra pina acum deoarece nu am butelii si vesta si vremea nu e foarte favorabila)cand sant in Mangalia fac snorkeling deoarece nu am butelii si vesta dar am costum care imi permite chiar si acum sa fac baie in mare))))))))))
adresa mea de facebook este......Clenci Bogdan
email......tysonbox33@yahoo.com
salut tuturor scafandrilor!!!
P.S.:cum se ataseaza poze?
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Re: nou venit cartificat PADI-OWD

Post by scubadiver.ro »

Salutari si bine ai venit pe forumul scafandrilor !

Ne bucura foarte mult dorinta ta de a urma o cariera in domeniu si daca ai nevoie putem veni oricand cu recomandari si sugestii pentru un plan de cariera in acest domeniu .
bogdan razvan
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: PADI OWD

Re: nou venit cartificat PADI-OWD

Post by bogdan razvan »

multumsc,orice recomandare sau sugestie e binvenita
Post Reply