Actualizare date din profilul personal

Sugestii, pareri...
Post Reply
Ciocanul
Veteran

Actualizare date din profilul personal

Post by Ciocanul »

Ii rugam pe toti membrii forumului scubadiver.ro sa isi actualizeze si sa isi completeze datele din profilul personal. (accesibil via User Control Panel, profile)

Va multumim,
The Admin Team
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Re: Actualizare date din profilul personal

Post by VALI »

nu cred ca trebuie sa scrie la nr de scufundari, cate avem cu logbook...
eu nu am niciuna in logbook
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Mai exact, scrie "numar de scufundari logate". Adica inregistrate in ceva - logbook, logbook-ul buddy-ului, computer, jurnal de bord, memoria colectiva, whatever...
Asa am si eu in afara log-book-ului scufundari in Dambovita, in piscina, scufundari facute inainte sa fac open water, dar nu le-am considerat relevante.
E vorba mai degraba de un exercitiu de sinceritate al fiecaruia cu sine insusi.
peret
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS

Post by peret »

Ciocanul wrote:Mai exact, scrie "numar de scufundari logate". Adica inregistrate in ceva - logbook, logbook-ul buddy-ului, computer, jurnal de bord, memoria colectiva, whatever...
Asa am si eu in afara log-book-ului scufundari in Dambovita, in piscina, scufundari facute inainte sa fac open water, dar nu le-am considerat relevante.
E vorba mai degraba de un exercitiu de sinceritate al fiecaruia cu sine insusi.
Mai bine scrie fiecare cit s-a scufundat...si nu ce scrie prin log-book-uri.
Eu de exemplu in perioada 2006-2008 nu am scris mai nimic in log book ca nu mi-a pasat...pina cind am ajuns sa mi se ceara log-bookul si sa mi se refuze scufundari pentru ca nu am destule scufundari logate.
De atunci m-am trezit si scriu in el si cind imi bag capul in chiuveta.....lol: deci cel mai bine ar fi s stim cite scufundari aproximativ are fiecare (logate sau ne logate irelevant) ca pina la urma tot exercitiu de sinceritate e..nu?
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Ok, ok...
PS: Ce bottom time ai petrecut in chiuveta, si cat azot mai aveai in sange de dimineata? Ceva simptome de vertigo? :mrgreen:
peret
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS

Post by peret »

Ciocanul wrote:Ok, ok...
PS: Ce bottom time ai petrecut in chiuveta, si cat azot mai aveai in sange de dimineata? Ceva simptome de vertigo? :mrgreen:
Era sa ma inec in chiuveta ca am sarit fara butelie si m-am prins ca nu am aer numai cind am ajuns la fundul chiuvetei :roll:
Post Reply