Rugaminte!
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
Rugaminte!
dat fiind faptul ca se poate posta shi ca "guest", va rugam sa va logatzi inainte de a posta
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
ceva mai tematic ar fi pe un albastru
am ales gri, pentru ca este mai odihnitor pentru ochi
albul este foarte rau, iar negrul daca ar fi, scrisul ar trebui sa fie alb, ceea ce ar crea un contrast prea mare
poate un albastru petrol.....Dumnezeu stie....
am sa vb cu virgil sa vedem ce obtiuni exista:)
am ales gri, pentru ca este mai odihnitor pentru ochi
albul este foarte rau, iar negrul daca ar fi, scrisul ar trebui sa fie alb, ceea ce ar crea un contrast prea mare
poate un albastru petrol.....Dumnezeu stie....
am sa vb cu virgil sa vedem ce obtiuni exista:)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
-
- Junior
albastrul e cel din sigla. Nu mai este deloc dinamic. Albastrul asta e foarte static. Dar am echilibrat un pic in gri-ul din schema. Asta cred ca ar fi ok.
btw, pune sigla mai mare. Detaliul ii da personalitate. Ce e acum acolo poate fi foarte bine un buchet de flori (asta mi-a venit prima data in minte)
Sigla e misto desenata. Ce reprezinta steguletele din stanga si din dreapta? probabil sunt stegulete din seria celor folosite de marinari pentru comunicare.
- VALI
- Veteran
tot ce tine de schimbarea forumului numai virgil poate face
shi eu ash fi de acord cu marirea siglei
steagurile acelea sunt semne folosite de scafandri sau/shi de barci care insotzesc scafandrii
cel roshu se regaseshte pe balizele scufundatorilor...semn ca "ATENTIE!! SCUFUNDATORI IN ZONA"
cel albastru se arboreaza pe vasele ce insotzesc scafandrii, semn ca acestia trebuie sa se reintoarca la baza
sper ca am tinut bine minte :d
shi eu ash fi de acord cu marirea siglei
steagurile acelea sunt semne folosite de scafandri sau/shi de barci care insotzesc scafandrii
cel roshu se regaseshte pe balizele scufundatorilor...semn ca "ATENTIE!! SCUFUNDATORI IN ZONA"
cel albastru se arboreaza pe vasele ce insotzesc scafandrii, semn ca acestia trebuie sa se reintoarca la baza
sper ca am tinut bine minte :d