Dragi forumisti,
Am reusit sa repar pachetul de smiley-uri, aducand la locul lor fetzele zambarete care lipseau, si care sunt sigur ca v-au lipsit atat de mult.
Forumeala placuta in continuare.
Administratia.
Reparare smiley faces
- stefan
- Junior
- Numar de scufundari: 0-10
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Re: Reparare smiley faces
Intr-adevar merge.
Auzi, daca tot te-ai apucat de chestii de genul asta, si ai rabdare, ar exista un mic detaliu care ar fi nice de imbunatatit: diferenta coloristica dintre iconita de folder/thread cu update-uri (un gri roscat) si cea de thread fara update-uri (un fel de gri albastrui) mi se pare foarte mica. Daca ai creste contrastul iconitei de thread-uri cu update-uri ar fi nice.. sa sara mai usor in ochi.
Ce zici?
Ce zici?
Nu-i mai simplu sa mai umbli tu un pic la contrastul monitorului ? (asta am dat-o ca sa testez si eu smiley-urile ). Modificatul iconurilor e de la foarte complicat in sus (undeva, departe, pe un server sunt niste file mici si multe, si numai bunul D-zeu stie unde sunt ele...).
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
eu folosesc smilies de pe diferite site-uri
http://www.mysmilies.com/ gen...
http://www.mysmilies.com/ gen...
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
unde sunt e foarte usor de aflat.. iar serverul respectiv are ftp-ul deschis, asa ca ma gandisem doar ca daca tot ai reparat smile-urile stii contul de ftp, ca restul e banal.. downloadezi icon-ul vechi, te joci un pic cu el in photoshop si il incarci la loc.Ciocanul wrote:Nu-i mai simplu sa mai umbli tu un pic la contrastul monitorului ? (asta am dat-o ca sa testez si eu smiley-urile ). Modificatul iconurilor e de la foarte complicat in sus (undeva, departe, pe un server sunt niste file mici si multe, si numai bunul D-zeu stie unde sunt ele...).