Reparare smiley faces

Sugestii, pareri...
Post Reply
Ciocanul
Veteran

Reparare smiley faces

Post by Ciocanul »

Dragi forumisti,
Am reusit sa repar pachetul de smiley-uri, aducand la locul lor fetzele zambarete care lipseau, si care sunt sigur ca v-au lipsit atat de mult.
Forumeala placuta in continuare.
Administratia.
stefan
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Re: Reparare smiley faces

Post by stefan »

:) :-8 :twisted: :roll: :shock: :D :lol: 8) :!: :?: :x ;) :O :P :idea: :arrow: :oops: :~ :8 :cry: :| :mrgreen: :evil: :(

Intr-adevar merge.
victor
Veteran

Post by victor »

Auzi, daca tot te-ai apucat de chestii de genul asta, si ai rabdare, ar exista un mic detaliu care ar fi nice de imbunatatit: diferenta coloristica dintre iconita de folder/thread cu update-uri (un gri roscat) si cea de thread fara update-uri (un fel de gri albastrui) mi se pare foarte mica. Daca ai creste contrastul iconitei de thread-uri cu update-uri ar fi nice.. sa sara mai usor in ochi.

Ce zici?
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Nu-i mai simplu sa mai umbli tu un pic la contrastul monitorului ? (asta am dat-o ca sa testez si eu smiley-urile ;) ). Modificatul iconurilor e de la foarte complicat in sus (undeva, departe, pe un server sunt niste file mici si multe, si numai bunul D-zeu stie unde sunt ele...).
gibonul
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: Advanced

Post by gibonul »

eu folosesc smilies de pe diferite site-uri
http://www.mysmilies.com/ gen...
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Image
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
victor
Veteran

Post by victor »

Ciocanul wrote:Nu-i mai simplu sa mai umbli tu un pic la contrastul monitorului ? (asta am dat-o ca sa testez si eu smiley-urile ;) ). Modificatul iconurilor e de la foarte complicat in sus (undeva, departe, pe un server sunt niste file mici si multe, si numai bunul D-zeu stie unde sunt ele...).
unde sunt e foarte usor de aflat.. iar serverul respectiv are ftp-ul deschis, asa ca ma gandisem doar ca daca tot ai reparat smile-urile stii contul de ftp, ca restul e banal.. downloadezi icon-ul vechi, te joci un pic cu el in photoshop si il incarci la loc.
Post Reply