nou venit

Sugestii, pareri...
Post Reply
aurelian123
Junior

nou venit

Post by aurelian123 »

sunt un inpatimit mai nou al acestui sport desi sunt nascut la malu marii pana acum am avut alte preocupari dar am descoperit ca si la noi in romania idn ce in ce mai multa lume este atrasa de acest sport hoby depinde cum il numim. oricum va salut pe voi totzi care suntezti mai specializatzi in domeniu
este rusinos e sa locuiesti la 5 km de mare si sa nui cunosti frumusetzile
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

Salut! toti am plecat la de "jos", deci...in timp vei castiga si tu experienta! Esti bine venit printre noi si daca vei dori cu adevarat ... vei si satisfactii.
aurelian123
Junior

despre echipamente

Post by aurelian123 »

pe langa frumusetzea pe care tzio ofera scufundarea eu am ca pasiune si vanatoarea subacvatica iar despre echipamentele necesare coplete cam la ce bani sa ma pregatesc si de pe unde leas cump mai ieftin ???? dar nici sigurantza sa nu o neglijez ... sa am incredere in vanzarile online??? eu stiu prin buc sint mai ieftine??? daca da pe unde.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

iti recomand de aici http://www.xsport.ro/ cu incredere si ..garantat, iar daca ai probleme cu masurile , iti recomand sa iti faci un costum la comanda, este mult mai avantajos din mai multe puncte de vedere. incearca si te vei convinge.
aurelian123
Junior

sunt uimit

Post by aurelian123 »

habar nu aveam ca se poate face la comanda un costum ....este mai scum??? cam cat costa unu da 7mm si de unde se pot face ????
dami te rog niste detalii
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

intra la office@scubadiver.ro si expunele dorinat ta, ei vor fi in masura sa t eindrume cel mai bine in functie de ceea ce iti doresti. eu mi-am facut la comanda si ..sincer sa fiu, sunt ff multumit de el. eu aveam o problema legata de dimensiuni. dar..cel mai bine sa le scri si apoi stabilesti cu ei. :wink:
seawolf
Junior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: NAUI

Re: nou venit

Post by seawolf »

Salut! Jean din Constanta. Un forum interesant, pacat ca se intra destul de rar pe el.
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Re: nou venit

Post by scubadiver.ro »

Statisticile spun ca se intra foarte des, insa utilizatorii forumului sunt de doua categorii :
1. Sunt cei care isi iau inima in dinti si posteaza, deschizand sau completand, astfel, un subiect de conversatie
si
2. Cei care doar urmaresc discutiile, dar nu posteaza niciodata.
Post Reply