stefan wrote:Am masca scubapro frameless si un snorkel.
Vreau neopren, labe, botosi, cagula, regulator, bp cu wing, manusi, consola, busola, cutit, lanterna, calculator, carcasa pentru canon. Mi-a scapat ceva?
LOL.
vine baiatuuu!!!!!!!
stefan wrote:Am masca scubapro frameless si un snorkel.
Vreau neopren, labe, botosi, cagula, regulator, bp cu wing, manusi, consola, busola, cutit, lanterna, calculator, carcasa pentru canon. Mi-a scapat ceva?
LOL.
Super! Sa-l stapanesti sanatos.adonay wrote:Eu mi-am dorit si mi-am luat ( ) un Suunto Vyper Air + cablu de PC.
http://www.xsport.ro/index.php?produs=SS0144003000
//Sorin
Tu intrebi si tu raspunzi ?reti wrote:..... ma uit la uni dintre voi si nu inteleg ce atata fala . ,,,,...restul este doar de moda.....
Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu ma pot abtine si trebuie sa spuna ca sint de acord cu ce spune "reti"........scufundarile se fac mai ales dupa principiul KISS (Keep It Simple Stupid).....dar parerea me e ca vine si KISS da' cu timpul, dupa ce trece primul val si capeti experientareti wrote:Revin;
costum etans
compresor 350 bari AGRE.
butelii de 5 litri de 1 litru
...
si cred ca orice costum sau echipament este bun atata timp cat iti faci treaba cu el si te simti confortabil si in siguranta.Poate sa fie coltri, seeman sau aspek sopras sau rusesc..... ma uit la uni dintre voi si nu inteleg ce atata fala ...unele sunt atat de scumpe ca nici nu isi regasesc pretul in constructie sau in functionalitate .Labe din plastic frumoase dar care la o schimbare de regim termic se duc intr-un an.......costume sau butelli care ami de care dar toate materiile prime sunt facute dupa aceleasi standarde.....daor denumirea difera aaaaa si pretul da.Parerea mea , un costum dintr-un material neopren sau trilaminat care sa-mi serveasca la protectia termica si care sa-mi vina cat mai bine pe corp , o masca care sa fie buna si fie cu geam bun [de preferinta cele din silicon negru ,macar nu se decoloreaza in timp] ,un detentor care sa dea aer si la ape reci, o vesta de circa 24 litri ...si o pereche de labe de cauciuc ,,,,...restul este doar de moda.....
Cu respect !
Reti Mihai
arunca o privire la https://www.deepseasupply.com/index.php?page=products . Calitatea este superba - mult peste celelalte marci de pe piata (ca sa iti faci o idee, Halcyon-ul arata cheap pe langa, daca n-ar avea logo-uri ai crede ca DSS-ul e Halcyon de fapt). s-ar putea sa nu mai vrei dive rite dupa ce le vezi. in plus, preturile vei observa ca sunt foarte bune (mai ales daca gasesti pe cineva sa ti le aduca din USA).evic29 wrote:si un wing dive rite