Decathlon

Informatii despre echipamentele de scufundare - detalii tehnice, performante, impresii, noutati
Post Reply
pufiman
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: SSI OWD

Decathlon

Post by pufiman »

Fratilor, din 27.3 se deschide un magazin Decathlon la Bucuresti.
Dupa cum arata magazinele din alte tari, mai mult ca sigur ca o sa aduca si echipamente de scufundari.
Horatiu
divefilm
Veteran
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313

Re: Decathlon

Post by divefilm »

Frate nu te bucura foarte tare marfa lor calitativ este la nivel de second hand, marfa pentru guspeti.
Ai vazut tu la ei in magazine, Camaro, Aqualung, Mares, Scubapro, Cressi, Seacsub, Poseidon si lista este lunga.
Stii este o expresie rominesca care ne invata sa apreciem calitatea si nu pretul.
La noi in Romania gasesti Camaro, Aqualung, Mares, Scubapro, Cressi, Seacsub, Seemannsub, Coltri, Suunto,Sea & Sea cu preturi europene , beneficiezi de consultanta la achizitie si de garantia pe care o da producatorul.
Vor fi multi guspeti care vor da navala sa cumpere stifturile lor . Exact ca si la mincarea ieftina plina de e-uri sau imbracamintea, incaltamintea care te lasa in citeva zile (magia molului adica spiritul de turma).
Parerea mea este sa cumperi echipament de foarte buna calitate avind in vedere ca de el depinde viata ta in timpul scufundarii (si sa nu uitam de o buna pregatire fizica si tehnica ).
Last edited by divefilm on Mon Feb 08, 2010 3:10 pm, edited 1 time in total.
Alph0nse
Junior

Post by Alph0nse »

Din cate am vazut prin Decathloanele de afara, nu o sa gasiti detentoare, veste compensatoare sau butelii. Ei comercializeaza costume de scufundari, labe, masti,snorkele, costume de baie, toate sub marca Trident (made in China). Pretul lor nu este cu mult mai mic decat in cazul firmelor consacrate, amintite de colegul de mai sus. Am cumparat o jacheta de 7 mm pt. mine si o pereche de labe pt. fiu-meu de 6 ani, si recunosc ca m-am pacalit si i-am dat dreptate celui care a zis ca "suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine". Jacheta m-a tinut la scufundarile de placere, dar cand m-am bagat sa desfac niste flanse s-a facut praf. Nu mai spun ca fiu-meu a rupt o laba exact pe jumate dupa cateva zile de folosire pe nisipul de la mare.
Pana la urma am fost incantat de niste halate de baie si prosoape chiar rezistente. Si de niste arbalete cu aer comprimat.
Decathlon
Junior

Post by Decathlon »

Toate produsele vandute la Decathlon respecta normele europene. Sunt concepute in Franta sau in Italia de inotatori experimentati care sunt ingineri de produs. Toate produsele Decathlon se pot schimba sau se pot da inapoi in schimbul banilor,timp de 30 de zile de la data cumpararii lor, in functie de caz. Marca Tribord este produsa 50% in Asia si 50% in Europa si Bazinul Medit. Producem in Romania biciclete, textile pentru ciclism, golf, pe care le exportam in Decathlonul din toata lumea. Daca jacheta de 7 mm nu corespunde cerintelor dvs., o puteti schimba.
Scopul nostru nu este vanzarea directa catre clienti a buteliilor. Pe site-ul Tribord.com puteti gasi toate produsele care se pot gasi in magazin.
Roxana si Bogdan sunt practicanti ai inotului si va stau la dispozitie pentru orice problema.
divefilm
Veteran
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313

Post by divefilm »

Lumea este lamurita despre produsele Tribord
Tribord este cauciuc imbracat in licra
Tribord este marfa pentru cumparatori fara cunostiinte in domeniu si cu bani putini
Nu intra in discutie produsele marcilor de prestigiu.
Daca vrei sa ai un costum de calitate cumperi Scubapro sau alte marci de prestigiu, nu vei cumpara Tribord
Un costum, Scubapro, daca ai grija de el, poate rezista peste 10ani
Dupa 36 de ani de scufundari eu personal stiu sa fac diferenta
Post Reply