Mares
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Mares
Mares va ofera incredibile preturi prin xsport. ro: http://www.xsport.ro/producatori.php?pr ... scufundari
In acest fel Mares doreste sa ajute pasionatii de scuba diving sa aiba acces la ultimele tehnologii pe care le-a dezvoltat pentru a face scufundarea mai sigura si placuta.
In acest fel Mares doreste sa ajute pasionatii de scuba diving sa aiba acces la ultimele tehnologii pe care le-a dezvoltat pentru a face scufundarea mai sigura si placuta.
- Principe76
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: PADI AOWD
Re: Mares
Salut!
Poti sa imi recomanzi un semidry potrivit ptr Marea Neagra? Multumesc frumos!
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
pai depinde de andurantza ta la apa mai recisoara
marea neagra e apa temperata spre rece...
5mm poate fi bun, dar nu suficient....poate un 7 mm
marea neagra e apa temperata spre rece...
5mm poate fi bun, dar nu suficient....poate un 7 mm
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Intr-adevar aveti preturi bune in Romania ,am urmarit si eu si am facut o diferenta fata de preturile din afara! Probabil e din vina ca a cazut valoarea leului !
- divefilm
- Veteran
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Mares ofera mai multe variante:Principe76 wrote:Salut!
ISOTHERM DELUXE 6.5MM http://www.xsport.ro/index.php?produs=412057
ISOTHERM http://www.xsport.ro/index.php?produs=412055
ANTARTICA 7MM http://www.xsport.ro/index.php?produs=412152 Il folosim si noi la SCUBADIVER.RO CENTER
Nautilius, Gibonul si altii folosesc acest costum.
- scubamario
- Veteran
Daca a cazut valoarea leului echipamentele trebuiau sa fie mai scumpe nu mai ieftine!Andacio wrote:Intr-adevar aveti preturi bune in Romania ,am urmarit si eu si am facut o diferenta fata de preturile din afara! Probabil e din vina ca a cazut valoarea leului !
Si pentru cei care sunt platiti in euro? Acolo preturile sunt in lei sau in euro?scubamario wrote:Daca a cazut valoarea leului echipamentele trebuiau sa fie mai scumpe nu mai ieftine!Andacio wrote:Intr-adevar aveti preturi bune in Romania ,am urmarit si eu si am facut o diferenta fata de preturile din afara! Probabil e din vina ca a cazut valoarea leului !
- scubamario
- Veteran
Preturile sant in lei.
Daca as fi platit in Euro mi-ar conveni cursul de schimb actual deoarece obtin mai multi lei daca vand euro.
Am impresia ca preturile pe site nu au fost actualizate dupa noul curs euro.
In fine, intradevar preturile sant bune comparativ cu cele vestice ,uneori chiar mai mici.
Daca as fi platit in Euro mi-ar conveni cursul de schimb actual deoarece obtin mai multi lei daca vand euro.
In fine, intradevar preturile sant bune comparativ cu cele vestice ,uneori chiar mai mici.
Ok ! Acum ne intelegem . Eu m-am referit la mine cand am zis ca imi convine ca a scazut leul din motiv ca nu sunt in Romania si ca sunt platit in euro .scubamario wrote:Preturile sant in lei.
- scubamario
- Veteran
Bine pentru tine,mai rau pentru noi astia de aici!