...am un Mares Chrome care imi este mare acum (deranjant de mare in apa...). Ma tenteaza sa imi cumpar un alt Mares insa foarte multa lume m-a sfatuit sa imi arunc un ochi catre Scubapro....
In afara de raspunsul evident "cel mai bun echipament e cel care ti se potriveste"....ce sfaturi imi dati?
Ce BCD sa imi cumpar?
- Principe76
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: PADI AOWD
Ce BCD sa imi cumpar?
"From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders... But man has only to dive beneath the surface and he is free." - J.Y. Cousteau
Re: Ce BCD sa imi cumpar?
Prima intrebare care-mi vine in minte este daca vrei sa ramai la stilul jacket sau sa treci la wing.
Incearca si un wing de imprumut sau inchiriat si vezi cum te impaci cu el. Si Mares si Scubapro fac veste bune, dar mie, personal, mi se par mai simple/logice cele de la Scubapro.
Incearca si un wing de imprumut sau inchiriat si vezi cum te impaci cu el. Si Mares si Scubapro fac veste bune, dar mie, personal, mi se par mai simple/logice cele de la Scubapro.
- codrea
- Senior
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: NAUI OWD, NAUI AOWD, NAUI RESCUE & FIRST AID in curs
Eu am un Scubapro T-Sport Plus si pana acum n-am de ce sa ma plang de el. Singura problema e ca, daca-mi pun lestul in buzunarele speciale, fiind si un tip mai corpolent, am o usoara senzatie de dezechilibru in apa. Dar am trecut pe centura clasica de lest si nu mai am probleme.
Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des...
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des...
Eu am folosit 6 ani un sarmanut de Scubapro si a rezistat la toate incercarile. Il spalam o data pe an, cand luam vacanta, a avut 2 gauri pe care le-am reparat si l-am inlocuit numai pentru ca imi spuneau colegii ca arata ca al unui cersetor, dar inca il mai am si functioneaza perfect. Mi-am luat tot un scubapro care sper sa ma tina tot asa de mult. Eu zic un Scubapro.
Ce model de Scubapro ?eugen wrote:Mi-am luat tot un scubapro care sper sa ma tina tot asa de mult. Eu zic un Scubapro.
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Eu zic DiveRite Wings (oricare model) si in general orice Wings...incearca si nu vrei regreta...e o alta viata comparativ cu modelul tip vesta.
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Eu cu cit vad un BCD mai uzat la un instructor cu atit il apreciez mai mult...pe bune...ca arata ca se da pe topogan de ceva vreme :-) asa ca nu trebuia sa-l schimbi :-)eugen wrote:Eu am folosit 6 ani un sarmanut de Scubapro si a rezistat la toate incercarile. Il spalam o data pe an, cand luam vacanta, a avut 2 gauri pe care le-am reparat si l-am inlocuit numai pentru ca imi spuneau colegii ca arata ca al unui cersetor, dar inca il mai am si functioneaza perfect. Mi-am luat tot un scubapro care sper sa ma tina tot asa de mult. Eu zic un Scubapro.