Princeton Tec Shockwave LED

Informatii despre echipamentele de scufundare - detalii tehnice, performante, impresii, noutati
Post Reply
victor
Veteran

Princeton Tec Shockwave LED

Post by victor »

Lanterna mea Princeton Tec Shockwave LED a suferit o avarie majora in cursul excursiei din Egipt: parghia care face legatura intre tragaciul extern si comutatorul de pe capul cu LED-uri s-a rupt. Presupun ca s-ar putea sa fi uitat sa blochez tragaciul la transport, sau poate s-a deschis singur, si apoi tragaciul a fost presat prea tare si a rupt parghia. Chiar daca a fost asa insa, sunt dezamagit de fragilitatea piesei.

In concluzie - daca aveti asemenea lanterne - protejati tragaciul cat puteti de bine, nu e facut sa reziste. Daca nu aveti.. orientati-va catre alte modele.

P.S. Si lanterna mea de backup - Scubapro Nova - a cam suferit in Marea Rosie de data asta - corpul teoretic imbracat in straturi protectoare s-a oxidat destul de rau/urat. E clar ca n-am facut alegeri bune la capitolul lanterne.
adonay
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Re: Princeton Tec Shockwave LED

Post by adonay »

Eu am fost multumit de a mea (shockwave II), mai ales ca au functionat inca cele 8 baterii Duracell pe care le-am cumparat si folosit de cateva ori din Iulie :)
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
rey
Veteran
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by rey »

victor adu lanterna la taica si se repara inlocuiesc piesa cu una rezistenta facuta manufactorial
gibonul
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: Advanced

Post by gibonul »

Maestre rey, am si eu o manufactureala de facut. trebuie sa atasez un lagar de tip sea&sea (plastic) pe o lanterna FaMi (metal)

plecaciuni...
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Image
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
rey
Veteran
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by rey »

trebuie sa vad ca sa vad despre ce este vb