Pregatire de iarna la Bazin

Aici va gasiti dive buddy si va stabiliti datele si locatiile de scufundare.
Post Reply
User avatar
divefilm
Veteran
Posts: 270
Joined: Fri May 19, 2006 12:53 pm
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Location: Bucuresti
Contact:

Pregatire de iarna la Bazin

Post by divefilm »

Scubadiver.ro Center a inceput programul de pregatire de iarna.
Daca iubiti apa si sunteti o persoana aventuroasa , va invitam sa descoperiti alaturi de Scubadiver.ro Center misterioasa lume subacvatica , urmand modulul:
Try Scuba Pool
Acest modul consta in : 1 ora pregatire teoretica si 1 ora scufundare in Bazinul Olimpia din Bucuresti . Pot participa persoane incepand de la varsta de 10 ani care stiu sa inoate la nivel recreational , si va trebui sa aveti o stare buna de sanatate (sa nu aveti probleme ale aparatului cardiac , respirator si auditiv)
Pretul acestui modul este de 150 RON.
Daca ulterior va decideti sa urmati si Cursul Open Water (care este primul nivel de brevetare al scafandrilor recreationali ), suma de 150 RON se va scadea din pretul cursului.

Scafandri brevetati pot urma alaturi de instructorii nostri cursurile de Perfect Buoyancy si Dry Suit la pretul de 650 RON/curs sau 500 RON/curs, daca alegeti sa achizitionati pachetul cu ambele cursuri (cursurile se desfasoara la Bazinul Olimpia din Bucuresti).
De asemenea, va puteti mentine si dezvolta nivelul de pregatire efectuand scufundari in piscina pe timpul sezonului rece.
Venim in intampinarea dumneavoastra cu un pret promotional: 100Lei. Scafandri care nu detin echipament propriu ii rugam sa ne furnizati urmatoarele date : inaltime, greutate si marime la picior.

Va asteptam saptamanal, in fiecare zi de Miercuri incepand cu orele 20:45 sa va scufundati alaturi de noi la Bazinul Olimpia din Bucuresti .
Pentru rezervari, ne puteti contacta pana cel tarziu la orele 14:00 in fiecare zi de Miercuri
Email : office@scubadiver.ro
Mobil : 0724.47.71.59
Post Reply