e cineva interesat de scufundari la gura portitei pe 6,7 septembrie ?
ms
scufundari gura portitei pe 6,7 septembrie 2008
Re: scufundari gura portitei pe 6,7 septembrie 2008
Da-mi si mie mai multe detalii. Pe unde este, unde stam , etc. mi-ar face placere sa vin si eu .
Raul
Raul
se sta la gura portitei : http://www.guraportitei.ro/
ai pe site la ei preturile la camere , cum se ajunge etc..vezi ce iti convine tie
eu doar am citit pe net ca se pot face scufundari acolo dar pana acum nu am gasit pe cineva sa fi fost acolo..daca cineva de pe forum ar avea mai multe detalii ar fi excelent
o sa trebuiasca sa mergem cu tancurile de aer incarcate deoarece nu cred ca mai gasim pe acolo unde sa le reincarcam
ai pe site la ei preturile la camere , cum se ajunge etc..vezi ce iti convine tie
eu doar am citit pe net ca se pot face scufundari acolo dar pana acum nu am gasit pe cineva sa fi fost acolo..daca cineva de pe forum ar avea mai multe detalii ar fi excelent
o sa trebuiasca sa mergem cu tancurile de aer incarcate deoarece nu cred ca mai gasim pe acolo unde sa le reincarcam
Stii cam ce conditii de scufundare sunt pe-acolo (relief, vizibilitate, etc.)? A mai fost careva? Sau vreti sa mergeti ca pionierii, in necunoscut?
M-ar interesa si pe mine.
A - si mai e o intrebare - cate butelii poti sa iei? - ar trebui 2-4 de om, si asta ar putea fi o problema. Incepe sa fie mai usor sa iei un compresor cu tine, daca-l ai.
M-ar interesa si pe mine.
A - si mai e o intrebare - cate butelii poti sa iei? - ar trebui 2-4 de om, si asta ar putea fi o problema. Incepe sa fie mai usor sa iei un compresor cu tine, daca-l ai.
nu am fost niciodata..dar am auzit ca se pot face scufundari ... apa sa fie limpede
cu compresorul nu stiu ce sa zic...pe insula nu poti ajunge decat cu barca din Jurilovca... cel mai bine ar fi sa inchiriezi 2-4 butelii si asta e ...
cu compresorul nu stiu ce sa zic...pe insula nu poti ajunge decat cu barca din Jurilovca... cel mai bine ar fi sa inchiriezi 2-4 butelii si asta e ...
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
eu am fost la portita cand eram ceva mai mic asa
sincer, nu m0-as aventura la scufundari acolo decat in partea dulce a apelor
marea este f tulbure acolo...apropierea de gurile dunarii o face asa
in schimb scufundari f frumoase cred ca se pot face in cele doua intinsuri de apa dulce care exista acolo peste plaja fatza de mare
sincer, nu m0-as aventura la scufundari acolo decat in partea dulce a apelor
marea este f tulbure acolo...apropierea de gurile dunarii o face asa
in schimb scufundari f frumoase cred ca se pot face in cele doua intinsuri de apa dulce care exista acolo peste plaja fatza de mare
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
salut,
pana la urma vine cineva la portita ?
eu merg sigur, dar daca nu mai vine nimeni nu stiu daca bag o scufundare singur , si nu mi-as duce echipamentele degeaba pana acolo
cat despre butelii cred ca putem inchiria cateva si asta e
pana la urma vine cineva la portita ?
eu merg sigur, dar daca nu mai vine nimeni nu stiu daca bag o scufundare singur , si nu mi-as duce echipamentele degeaba pana acolo
cat despre butelii cred ca putem inchiria cateva si asta e
gura potitei
apa 25 grade, mare linistita..dar precum s-a spus..mai nimic de vazut..am inchiriat o hidrobicicleta si am pedalat la 1 km de mal..doar nisip, nisip..cateva scoici, 1 peste model mic (nu stiu ce era anume )....si cam atat..la mal pe langa stanci era mai multa actiune pe duminica..in concluzie... nu se merita sa te scufunzi in mare la gura portitei decat daca vrei sa exersezi skilurile
p.s. adancimea maxima :4 metri
apa 25 grade, mare linistita..dar precum s-a spus..mai nimic de vazut..am inchiriat o hidrobicicleta si am pedalat la 1 km de mal..doar nisip, nisip..cateva scoici, 1 peste model mic (nu stiu ce era anume )....si cam atat..la mal pe langa stanci era mai multa actiune pe duminica..in concluzie... nu se merita sa te scufunzi in mare la gura portitei decat daca vrei sa exersezi skilurile
p.s. adancimea maxima :4 metri