hotel de 5 stele, ultra all inclusive, alcool moca, 34 de grade in luna octombrie. totul mai ieftin decat la mamaia
poze
Turcia - Antalya
- bogdan_d
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
super tari
mai ales melcu' si ariciu'
[/quote]
[/quote]
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
am fost din nou in iulie. la fel: super hotel, conditii exceptionale, pret mic. cea mai tare experienta: scufundare intr-un bazin imens cu 3 delfini si o beluga. poze mai jos.
Decât sărac şi bolnav, mai bine bogat şi sănătos
Never underestimate the power of stupid people in large groups
Decât sărac şi bolnav, mai bine bogat şi sănătos
Last edited by gibonul on Mon Aug 11, 2008 4:00 pm, edited 2 times in total.
Re: diving in Turcia, zona Antalya
Anul asta m-a "pacalit" si pe mine cu antalia si diving, intre timp mi-am luat si atestare in romania, la turci era mai scump.
O sa pun si niste poze mai tarziu.
O sa pun si niste poze mai tarziu.
iata-le
copyright (c) 2008 bald guy + fat guy LLC
copyright (c) 2008 bald guy + fat guy LLC
@gibonu & gogu - FELICITARI!
e o placere sa vizitezi sectiunea asta
sper sa postez si eu aici (cit de curind)
dar, va rog, pt.informatia completa. ce aparate foto ati folosit? ce tip de carcase UW? ce surse de lumina? cum s-au comportat (etanseitate, incalzire..etc)?
putem dezvolta o sectiune de multimedia (inclusiv filme) in forum?
multumesc
e o placere sa vizitezi sectiunea asta
sper sa postez si eu aici (cit de curind)
dar, va rog, pt.informatia completa. ce aparate foto ati folosit? ce tip de carcase UW? ce surse de lumina? cum s-au comportat (etanseitate, incalzire..etc)?
putem dezvolta o sectiune de multimedia (inclusiv filme) in forum?
multumesc
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
salutare!
aparatul meu e un Sony cybershot W200 cu housing dedicat (tot sony). sunt la a doua generatie de la Sony, primul a fost un P93A. pozele de pe forum din 2005-2006, inclusiv cele de la Isverna sunt facute cu cel vechi. carcasele, fiind facute tot de sony, nu mi-au facut nici o problema pana acum. normal, le-am intretinut ca la carte: oring curatat frecvent, vaselina siliconica, silicagel, etc
vreau sa-mi schimb aparatul si oscilez intre un sony W300 (model foarte nou cu filtre electronice incluse pentru verde si albastru) si un DSLR. Diferenta de pret intre cele 2 optiuni (aparat + carcasa) e destul de mare (vreo 10000 ron), asa ca ma mai gandesc
pana acum W200 l-am folosit o sigura data impreuna cu un blitz extern (un sea&sea), in oceanul Indian (vezi pozele de pe forum). nu am constatat foarte mari diferente intre blitzul aparatului si blitzul extern, asa ca am decis sa nu mai car dupa mine ditamai gripurile.
pentru ape albastre (nu e cazul la noi) am un filtru care se ataseaza peste obiectiv. reduce nuantele de albastru, dar la fotografia macro iti ineaca toata imaginea in rosu.
bafta!
aparatul meu e un Sony cybershot W200 cu housing dedicat (tot sony). sunt la a doua generatie de la Sony, primul a fost un P93A. pozele de pe forum din 2005-2006, inclusiv cele de la Isverna sunt facute cu cel vechi. carcasele, fiind facute tot de sony, nu mi-au facut nici o problema pana acum. normal, le-am intretinut ca la carte: oring curatat frecvent, vaselina siliconica, silicagel, etc
vreau sa-mi schimb aparatul si oscilez intre un sony W300 (model foarte nou cu filtre electronice incluse pentru verde si albastru) si un DSLR. Diferenta de pret intre cele 2 optiuni (aparat + carcasa) e destul de mare (vreo 10000 ron), asa ca ma mai gandesc
pana acum W200 l-am folosit o sigura data impreuna cu un blitz extern (un sea&sea), in oceanul Indian (vezi pozele de pe forum). nu am constatat foarte mari diferente intre blitzul aparatului si blitzul extern, asa ca am decis sa nu mai car dupa mine ditamai gripurile.
pentru ape albastre (nu e cazul la noi) am un filtru care se ataseaza peste obiectiv. reduce nuantele de albastru, dar la fotografia macro iti ineaca toata imaginea in rosu.
bafta!
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy
Facebook Sorin Deleanu
Wine is constant proof that God loves us and loves to see us happy