Aceasta sectiune este dedicata locurilor de scufundare pe care le-ati vazut si le-ati explorat. Sunt binevenite thread-urile despre orice astfel de loc din lumea larga, si sunt preferate cele care dau cat mai multe informatii specifice.
Va propun sa includeti in descriere:
- conditiile subacvatice (mare, lac, lac de acumulare, lac glaciar, epava, pestera, grota, caverna, kelp, ruine scufundate, biodiversitate, rechini, balene, monstrul din Lochness etc.)
- adancime, vizibilitate, temperatura, curenti
- coordonatele locului
- felul in care se ajunge acolo
- SI CAT MAI MULTE POZE
De asemenea, impartasiti si informatii turistice legate de preturi, dive-centeruri, cazare, transport, potol, bodegi, -----, si altele.
CE POSTAM AICI
Re: CE POSTAM AICI
Din experienta mea proprie am consatat ca toate locurile frumoase de scufundari (Egipt, Indonezia, Mexic in cazul meu), devin frumoase si daca le faci in perioda care trebuie. Toate au niste periode in an (asa numitul sezon pentru rechini, pentru broaste testoase, pentru rechinul balena, pentru corali, pentru mola-mola,pentru diverse alte vietati care sunt in migratie in anumite perioade in anumite locuri) cand vezi mai multe decat in restul anului.
De aceea daca tot suntem la CE POSTAM AICI as recomanda celor care au idee de aceste detalii sa le impartaseasca si celorlalti, ajutandu-ne astfel pe toti sa ne bucuram de acest sport la maxim.
De aceea daca tot suntem la CE POSTAM AICI as recomanda celor care au idee de aceste detalii sa le impartaseasca si celorlalti, ajutandu-ne astfel pe toti sa ne bucuram de acest sport la maxim.