Brothers Islands- Marea Rosie

Locuri in care v-ati scufundat, date, descrieri, impresii.
seawolf
Junior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: NAUI

Re: Brothers Islands- Marea Rosie

Post by seawolf »

Intr-adevar, sunt inconveniente bine punctate insa, daca pentru o asemenea experienta se inscrie un grup bine sudat cred ca poate fi fun! Din pacate, este greu sa formezi un grup din cercul de prieteni deoarece, dupa cum stim toti, este un sport costisitor pe care nu multi si-l permit sau daca da, la un nivel redus. Din aceste motive, cam peste tot pe unde am mers, am fost mai mult singur. Acum 2 ani am avut o experienta, oarecum amuzanta, am plecat 5 prieteni cu motocicletele in Croatia unde am planificat si ceva scufundari. Toti erau din Constanta deci aveau ceva habar de diving insa incepatori. Prima scufundare a fost ok (acomodare-pana in 10m) in schimb la a doua scufundare, planul era sa inotam la suprafata peste un fel de vale adanca de vreo 60 m si lunga de cam 20 ca apoi sa ne scufundam pe un platou aflat la 15 m unde era o nava lovita de o mina. Toate frumoase numai ca s-a montat marea si am decis sa traversam acea vale nu la suprafata unde deja erau valuri mari ci la plafonul de 10-12m :) Nu vreti sa stiti cate ture am facut eu cu ghidul dupa incepatorii care ba cadeau la fund ba, o luau spre suprafata! Dar, asa cum am zis, a fost fun! Revenind, sunt de parere ca un safari liveboard este ceva ce un diver ar trebui sa puncteze macar o data insa, personal vorbind, nu as face rabat de la calitate, as alege foarte bine nava pe care ma duc pentru a-mi oferi servicii calitative!
Post Reply