Buna ziua tuturor,
Am inteles ca scoala a fost plecata intr-o "mica" excursie in Hurghada(Egipt). Cum nu vad nimic pe aici si sunt foarte curios din fire, va rog sa postati cateva poze si ceva din experientele acumulate. Multumesc anticipat
PS.Ma refer in primul rand la participanti, mai putin la organizatori. hic
Excursie Hurghada octombrie 2010
-
- Junior
- Numar de scufundari: 11-50
Excursie Hurghada octombrie 2010
et quelque part, tout est possible!
- d_ruxi
- Junior
- Certificare/acreditare: aow
Re: Excursie Hurghada octombrie 2010
Excursia a fost o "mare vacanta" avand in vedere ca am fost norocosi si programul zborului ne-a permis sa facem 6 zile de dive( nu 5 cum se intampla de obicei)!
Experientele au fost extraordinare: banc de 17 delfini intr-una din zile, 4 delfini +( vechea!) testoasa + scoprpionfish+ crocodilefish etc la primul dive de la Thiatlegorm, nenumarati Napoleonfish/ vacanta, o familie de 3 murene IMENSE+ 4 pisici+ Napoleon = la un singur dive, bancuri de pesti nu mai spun cate, etc etc etc...Sunt postate poze pe facebook:). Dupa cum spun ghizii egipteni : "if u are lucky"......)...Noi am fost!
A fost o vacanta SUPER SUPER SUPER SUPER!!!Speram cat de curand altele cel putin la fel de frumoase!
Experientele au fost extraordinare: banc de 17 delfini intr-una din zile, 4 delfini +( vechea!) testoasa + scoprpionfish+ crocodilefish etc la primul dive de la Thiatlegorm, nenumarati Napoleonfish/ vacanta, o familie de 3 murene IMENSE+ 4 pisici+ Napoleon = la un singur dive, bancuri de pesti nu mai spun cate, etc etc etc...Sunt postate poze pe facebook:). Dupa cum spun ghizii egipteni : "if u are lucky"......)...Noi am fost!
A fost o vacanta SUPER SUPER SUPER SUPER!!!Speram cat de curand altele cel putin la fel de frumoase!
Happy bubbles!!!
-
- Junior
- Numar de scufundari: 0-10
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
d_ruxi wrote:Excursia a fost o "mare vacanta" avand in vedere ca am fost norocosi si programul zborului ne-a permis sa facem 6 zile de dive( nu 5 cum se intampla de obicei)!
..... se stie ca a fost Santa acolo !
Te boooooop
-
- Junior
- Certificare/acreditare: NAUI AOWD
Dragi prieteni, intr-un tarziu m-am invrednicit sa procesez secventele filmate in excursia din octombrie 2010.
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, va invit sa descarcati torentul atasat si sa retraiti macar asa momentele frumoase de atunci.
Daca nu aveti timp sa urmariti totul, incercati macar sa nu ratati macar prima (17.10.2010) si ultimele doua scufundari (22.10.2010), atat pentru fauna cat si pentru "pozele de grup" din timpul safety stop-ului. N-am prins niciunul din delfini din pacate... nici macar nu i-am vazut, d-apai sa-i mai si filmez.
Date tehnice: secventele sunt filmate in 1920x1080, codate cu x264 la 12 Mbps video si 256 Kbps audio Dolby AC3.
La final, sectiunea de multumiri; nu glumesc, poate nu e mare scofala dar n-am mai facut ceva de o asemenea amploare pana acum iar contributia celor de mai jos chiar a fost esentiala.
Astfel, tin sa multumesc urmatorilor (intr-o ordine oarecare):
- sotiei mele Irina, pentru sustinere inainte si dupa excursie
- buddy-ului meu Razvan, care s-a tinut dupa mine cand plecam eu aiurea dupa nu-s-ce peste sau pisica de mare, el fiind legatura cu plutonul de scafandri
- prietenilor care m-au incurajat sa procesez si sa distribui secventele video - Razvan si Razvan, Codrut si Cosmin
- organizatorilor excursiei pentru inspiratia in alegerile facute
- tuturor celorlalti participanti pentru compania agreabila.
Acestea fiind spuse, enjoy si sa ne vedem la anul in ape limpezi.
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, va invit sa descarcati torentul atasat si sa retraiti macar asa momentele frumoase de atunci.
Daca nu aveti timp sa urmariti totul, incercati macar sa nu ratati macar prima (17.10.2010) si ultimele doua scufundari (22.10.2010), atat pentru fauna cat si pentru "pozele de grup" din timpul safety stop-ului. N-am prins niciunul din delfini din pacate... nici macar nu i-am vazut, d-apai sa-i mai si filmez.
Date tehnice: secventele sunt filmate in 1920x1080, codate cu x264 la 12 Mbps video si 256 Kbps audio Dolby AC3.
La final, sectiunea de multumiri; nu glumesc, poate nu e mare scofala dar n-am mai facut ceva de o asemenea amploare pana acum iar contributia celor de mai jos chiar a fost esentiala.
Astfel, tin sa multumesc urmatorilor (intr-o ordine oarecare):
- sotiei mele Irina, pentru sustinere inainte si dupa excursie
- buddy-ului meu Razvan, care s-a tinut dupa mine cand plecam eu aiurea dupa nu-s-ce peste sau pisica de mare, el fiind legatura cu plutonul de scafandri
- prietenilor care m-au incurajat sa procesez si sa distribui secventele video - Razvan si Razvan, Codrut si Cosmin
- organizatorilor excursiei pentru inspiratia in alegerile facute
- tuturor celorlalti participanti pentru compania agreabila.
Acestea fiind spuse, enjoy si sa ne vedem la anul in ape limpezi.
- Attachments
-
- Egipt.Octombrie.2010.torrent
- (75.08 KiB) Downloaded 528 times