Salutare!
Ne-am intors. Home sweet, home! O excursie destul de interesanta cu multe detalii importante:
- Firma XSport se va numi Dolce Ramiro, mai multe detalii de la Robert care are poze cu sigla firmei D&R direct pe echipament!!!
- Adonay a spus ca nu va ajunge vreodata jos la Rosalie Moller...si-a ajuns
- Eu, am jurat ca nu voi intra niciodata intr-o epava si ca voi sta doar pe deasupra si la a 2-a scufundare la Thistlegorm dupa ce-am evitat prima camera si-am iesit inaintea DM-ului...am fost luat de mana si bagat prin toate coclaurile...sa vezi ce-mi mai placea
- Am facut 2 epave intr-o scufundare...Carnatic si Giannis K...interesant a fost ca DM-ul ne-a dus impotriva curentului care era destul de puternic, daca mergeam invers iesea un drift dive perfect.
- Coco aka Bimbo a doborat recordul de consum subacvatic la El Mina (30m). A consumat butelia de 12L, Spare Air-ul de 57 respiratii, aerul la buddy si in final a facut safety stopul pe air sharing cu DM-ul Rafat
- A fost doborat si SAC-ul (Surface Alchool Consumption) per person
- Ultimele glume: sa pui computerul de diving in limba olandeza cuiva inainte de scufundare...iar atunci cand acel cineva observa in apa el credea ca are narcoza

(nu dau nume ca nu vreau ca lumea sa stie ca Bimbo mi-a facut mie gluma asta
- DM muscat de Lionfish. DM takes 100 damage. DM is in great pain!
- Record personal: 15 ori mers la toaleta in 24 de ore... traiasca Egiptul si bacteriile de acolo!
- A fost doborat recordul de adancime la categoria recreational de cineva din grup...45m
- Gibonul, a avut probleme de comunicare cu toti din Egipt, mai putin pe vasele de scufundari insa pe uscat toti cu care vorbea isi aduceau un translator, un ghid...cineva care sa inteleaga engleza oxford pe care el o vorbeste

Toti cu care a vorbit au invat ca HELLO se pronunta (helou, nicidecum HALO), Thank You (toti pronunta acum thenqiu si nu mai pronunta tenqiu) plus alte cuvinte dificile gen SPRITZ aka Wine Shirley
- Mi-am indeplinit visul de-a avea un costum negru si mi-am facut un costum full black din neopren tare si rezistent (fara embleme, scris, etc) de 3mm la croitorul local de costume din Hurghada
Mai am multe de zis, dar am blank la ora asta. Am aflat ca pe 17 Noiembrie 2009 plec in Safari pe ruta: Marsa alam – brother Islands – Daedalus – Zabargad – Hamata
Life is a beach...and then you dive!