Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 12 - 19 Mai.
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 12 - 19 Mai.
Organizam o noua excursie de scufundari in Hurgada .
Pentru cine este interesat mai jos sunt detaliile:
Hotel (4*): GRAND HOTEL
Perioada : 12 - 19 mai. - 2009
Pret: 499 eur
Pretul include Cazare + masa in sistem HB( mic dejun + cina ), transportul cu avionul + diverse servicii tipice agentiilor de turism. Am optat pentru sistemul HB in detrimentul AI ( All Inclusive) tocmai pentru faptul ca suntem majoritatea timpului plecati , iar masa de la pranz este pe vas si intra in pretul scufundarilor. Daca. totusi doreste cineva AI poate rezolva la receptia hotelului.
Pentru scufundari am vorbit deja la divecenterul cu care am plecat in Octombrie si costul fiecarei zile (maxim 4 zile) de scufundare este de 26 euro ( include 2 scufundari + masa la pranz pe vapor + ghid + butelii + plumb). Programul de scufundari il facem impreuna dupa o sedinta de grup :-) .
Alte detalii sau rezervari la tel : 0723.01.64.67 sau email: office@scubadiver.ro
Pentru cine este interesat mai jos sunt detaliile:
Hotel (4*): GRAND HOTEL
Perioada : 12 - 19 mai. - 2009
Pret: 499 eur
Pretul include Cazare + masa in sistem HB( mic dejun + cina ), transportul cu avionul + diverse servicii tipice agentiilor de turism. Am optat pentru sistemul HB in detrimentul AI ( All Inclusive) tocmai pentru faptul ca suntem majoritatea timpului plecati , iar masa de la pranz este pe vas si intra in pretul scufundarilor. Daca. totusi doreste cineva AI poate rezolva la receptia hotelului.
Pentru scufundari am vorbit deja la divecenterul cu care am plecat in Octombrie si costul fiecarei zile (maxim 4 zile) de scufundare este de 26 euro ( include 2 scufundari + masa la pranz pe vapor + ghid + butelii + plumb). Programul de scufundari il facem impreuna dupa o sedinta de grup :-) .
Alte detalii sau rezervari la tel : 0723.01.64.67 sau email: office@scubadiver.ro
- adonay
- Veteran
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
Re: Excursie de scufundari in Egipt - Hurghada -> 12 - 19 Mai.
Salut,
Am cateva intrebari:
- exista un numar maxim de persoane pentru aceasta excursie?
- care-i data limita la care trebuie platit?
- tinand cont ca sunt la nivelul de Open Water, as avea pe cineva sa-mi poarte de grija la cele doua dive-uri zilnice?
Ce se mai adauga la cei 499E in ceea ce priveste drumul + cazarea? Exista ceva taxe de aeroport peste pretul asta?
Daca-mi mai vin si altele in cap, revin.
Mersi,
Am cateva intrebari:
- exista un numar maxim de persoane pentru aceasta excursie?
- care-i data limita la care trebuie platit?
- tinand cont ca sunt la nivelul de Open Water, as avea pe cineva sa-mi poarte de grija la cele doua dive-uri zilnice?
Ce se mai adauga la cei 499E in ceea ce priveste drumul + cazarea? Exista ceva taxe de aeroport peste pretul asta?
Daca-mi mai vin si altele in cap, revin.
Mersi,
Asta e o veste minunata. Sper sa se inscrie cat mai multi scafandri. Pregatiti-va de soare: slapii, ochelarii de soare si cat mai multa crema. Pregatiti aparatele de fotografiat. Faceti revizia tehnica a echipamentului personal. Pe cand ajungeti voi toti pestii vor face bebelusi.
Temperatura marii 22 grade, afara 35. Vizibilitate in crestere. Luati-va totusi costume de 5mm.
Ape limpezi!
Temperatura marii 22 grade, afara 35. Vizibilitate in crestere. Luati-va totusi costume de 5mm.
Ape limpezi!
- scubadiver.ro
- Admin
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Costul total al excursiei este 499 EURO si include: Cazare Hotel 4*+ Avion + Taxa de aeroport: 90 Euro/pers, de asistenta: 20 Euro/pers,taxa de viza 15 Eur/pers, taxa de rezervare: 5 Eur/pers., asigurarea medicala: optionala, Asig. storno optionala dar recomandata: 1,5% din tariful total.
Nu include costul scufundarilor .
Rezervarea este facuta pentru 24 diveri, din care 11 sunt deja ocupate, asa ca pentru cei ce vor sa se inscrie este bine sa ne contacteze cat mai repede. Ocuparea locurilor se face dupa regula primul venit , primul servit .
Pentru cei ce nu au scubabuddy, vestea buna este ca vom face echipele acolo in functie si de nivelul de pregatire (OWD, ADV-OWD, RESCUE , etc. ). Daca sunt persone care vor sa va insoteasca, sunt binevenite si vor face snorkeling sau plaja pe vapor in timpul scufundarilor noastre.
Pe vaporul de scufundari vom fi numai noi si vom avea doi ghizi egipteni.
Nu include costul scufundarilor .
Rezervarea este facuta pentru 24 diveri, din care 11 sunt deja ocupate, asa ca pentru cei ce vor sa se inscrie este bine sa ne contacteze cat mai repede. Ocuparea locurilor se face dupa regula primul venit , primul servit .
Pentru cei ce nu au scubabuddy, vestea buna este ca vom face echipele acolo in functie si de nivelul de pregatire (OWD, ADV-OWD, RESCUE , etc. ). Daca sunt persone care vor sa va insoteasca, sunt binevenite si vor face snorkeling sau plaja pe vapor in timpul scufundarilor noastre.
Pe vaporul de scufundari vom fi numai noi si vom avea doi ghizi egipteni.
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
considerati-ma inscris [posibil 2 locuri, dar cu o siguranta de doar 30%]
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
ca bine le zici tu eugene!eugen wrote:Asta e o veste minunata. Sper sa se inscrie cat mai multi scafandri. Pregatiti-va de soare: slapii, ochelarii de soare si cat mai multa crema. Pregatiti aparatele de fotografiat. Faceti revizia tehnica a echipamentului personal. Pe cand ajungeti voi toti pestii vor face bebelusi.
Ape limpezi!
imi iau 5-ul dar si shorty de 3 ca nu mi-e bine la caldura si mai e faza ca libertatea de miscare in 5mm nu se compara cu cea in 3mm
sergiu tu vi?
sa facem multa balaceala la adanc!!!!
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Done!
2 Locuri OWD+Insotitoare (nu "hostesa: ci nevasta )
Deci, mai aduceti 2, 3 neveste sa aiba ce discuta (copii, cumparaturi Mall, etc)
2 Locuri OWD+Insotitoare (nu "hostesa: ci nevasta )
Deci, mai aduceti 2, 3 neveste sa aiba ce discuta (copii, cumparaturi Mall, etc)
-
- Veteran
- Certificare/acreditare: SSI OWD
1 loc OWD confirmat si la mine
Deabia astept!
Deabia astept!
Horatiu
Am confirmat si eu si Sorin.
- adonay
- Veteran
Cine mai vine singur? Am luat camera double si trebuie sa o impart cu unul dintre voi
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
- Razvanu
- Veteran
Eu am luat un single pt inca 100 si ceva de iepuroi.
- divefilm
- Veteran
- Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Imagini pentru nehotariti.
http://www.youtube.com/watch?v=u4J0eBuQTBo
http://www.youtube.com/watch?v=u4J0eBuQTBo
- adonay
- Veteran
Eu am fost si am platit astazi cu Victor, insa tot la double am ramas
Sorin CONSTANTINESCU
Pana la urma cine mai merge de fapt? Astazi tipa de la agentie zicea ca doi au renuntat..
Haideti oameni buni!
Superoferta!!!! Contra 3 beri organizez spectacol de comedie (dupa ora 18)
Ma ofer sa car si casetele de la camera de filmat (cea de 17 kg) Sunt si urat, puteti face poze cu mine sa speriati copii neascultatori!
Curaj...!
Superoferta!!!! Contra 3 beri organizez spectacol de comedie (dupa ora 18)
Ma ofer sa car si casetele de la camera de filmat (cea de 17 kg) Sunt si urat, puteti face poze cu mine sa speriati copii neascultatori!
Curaj...!