Sailing Cyclades 2011

Locul in care ne adunam pentru a organiza vacante de scufundari.
Post Reply
Pyro
Junior

Sailing Cyclades 2011

Post by Pyro »

Salutare,

In perioada 17-24mai se organizeaza o excursie de sailing in Cyclades cu plecare si intoarcere in ATENA, Grecia cu un catamaran de ultima generatie Lagoon 420. Aceste dispune de 8 locuri in 4 cabine duble +4 toalete cu dus, bucatarie complet echipata (aragaz, frigider, microwave, congelator, etc), televizor LCD +mp3 player, etc. Pentru o ambarcatiune de aceasta clasa, dispune de cel mai bun comfort pe orice fel de vreme, zi sau noapte.

Sunt 6 locuri disponibile (2ocupate de mine si Ramiro) la pretul de 575EU, acesta include catamaranul, asigurare, motorina, apa, taxe portuare, etc. Jumatate din suma se plateste la inscriere, jumatate pana pe 10aprilie2011, iar in momentul imbarcarii(17mai) se depune o garantie de 350EU de persoana, suma care va fi inapoiata la predarea catamaranului (24mai) in port.

Se poate merge oriunde, Santorini, Milos, Naxos, Mykonos, Paros, Amorgos, etc. in limita timpului, energiei, conditiilor meteo s.a.m.d. Cunosc destul de bine zona, se poate inopta oriunde pe mare, in porturi, golfuri....

Pentru cei interesati, rog scrieti aici sau cereti detalii lui Ramiro.

Numai bine,

PS. Atasez caeva imagini si linkuri de pe youtube.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

http://www.youtube.com/watch?v=O3GCGNjx_x0
http://www.youtube.com/watch?v=0dmuf3A7yGs
oroles
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: INCA nu am brevet

Re: Sailing Cyclades 2011

Post by oroles »

Salut! Pentru cei mai putin familiarizati cu activitatile nautice:
1-Ce presupune acest sailing?
2-Se fac si scufundari?
3-Exista un echipaj care manevreaza cataramanul ?
4-Transportul Bucuresti-Atena se face pe cont propriu sau este ceva organizat?
Multumesc anticipat.
Pyro
Junior

Re: Sailing Cyclades 2011

Post by Pyro »

Salut,

Sa fiu scurt acest sailing presupune familiarizarea cu marea, vantul, comenzile de baza pentru stapinirea unei ambarcatiuni (ex ancorare, navigare, intretinere, etc.).

Se pot face scufundari oriunde, aproape fiecare insula are un centru de scufundare, iar locatii sunt multe. Eu recomand scufundari in Santorini la vulcan, costa aprox50EU cu echipamentul si barca lor.

Manevrarea catamaranului este facuta de mine in momentele mai delicate (ex. intrare in port, navigatie pe timp de noapte, etc), si de Ramiro sau voi prin carturi bine stabilite.

Transportul se face pe cont-propriu, avionul costa 160EU si este cea mai eleganta solutie, ajungi repede la catamaran. Se poate merge cu autobuzul la Atena pentru 90EU din gara Filaret.

Cyclades sunt nemaipomenite in aceasta perioada, vremea si natura sunt de nota 10.

Daca va ajuta va pot pune un filmulet de anul trecut din octombrie,

Numai bine,

Marcel
Post Reply