Un vis devenit realitate!
Mi-am dorit, am incercat si am reusit! Proaspat brevetat NAUI OWD, prin bunavointa celor de la Scubadiver carora tin sa le multumesc pentru primii pasi in aceasta minunata lume a scufundarilor.
Am 41 ani, un familist convins, o sotie pe care ma straduiesc sa o invat sa inoate, apoi usor usor snokeling si poate cine stie ii voi calauzii pasii spre scuba diving. Pustoaica noastra de 7 ani deja se da in vant dupa snorkeling, este indragostita de apa si de lumea din adancuri.
Ma bucur sa fiu aici pe forum langa voi si apreciez toate discutiile de pe acest forum, si nu in ultimul rand pe toti cei care isi astern aici impresiile si experientele lor.
Multumesc pentru invataminte si pregatire intregii echipe de la Scubadiver, multumesc Dlor. Ramiro Sr. cat si Jr. si nu in ultimul rand lui Vlad pentru rabdarea si bunavointa de care a dat dovada. Si sper ca voi mai avea ocazia sa ma scufund alaturi de voi!
Ape limpezi tuturor,
Robert Ionescu
Bun gasit!
Moderator: dell_ser
- mikerot
- Junior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: PADI - DIVEMASTER #299673, Specialty: NITROX, WRECK DIVER
Re: Bun gasit!
Bun venit in "familia scufundacilor" !
Felicitari pentru marea realizare care o sa-ti schimbe viata. De acum inainte vei vedea marea doar prin prisma locurilor de scufundare. Toti prietenii se vor uita la tine prima data cu mirare, apoi cu mila si oarecare intelegere. Plaja ti se va parea banala si inutila. Vei cauta locuri cu stanci si recifuri, limpezi si fara curenti. Te vei abona la toate agentiile de turism si la toate centrele de diving care fac excursii de scufundari. O sa pui bani deoparte pentru echipament (adica o sa-i ascunzi de sotie) si vei gasi cele mai stranii explicatii pentru pachetele cu "de ale scufundarii" care vin prin curier rapid. La servici o sa-ti imparti concediul in "rate" de 7 zile, cate una pe sezon.
In final sotia va ceda (asa sunt ele mai intelepte) si te va insoti ca "nondiver" in excursiile exotice pe care nu vei rezista sa nu le faci si fetita te va urma in cativa ani in apa, ca sa te faca un tata si mai mandru.
(Cel putin cam asa am patit si eu .......49 de ani, fata 17 ......)
Felicitari, zile senine si ape limpezi!
Felicitari pentru marea realizare care o sa-ti schimbe viata. De acum inainte vei vedea marea doar prin prisma locurilor de scufundare. Toti prietenii se vor uita la tine prima data cu mirare, apoi cu mila si oarecare intelegere. Plaja ti se va parea banala si inutila. Vei cauta locuri cu stanci si recifuri, limpezi si fara curenti. Te vei abona la toate agentiile de turism si la toate centrele de diving care fac excursii de scufundari. O sa pui bani deoparte pentru echipament (adica o sa-i ascunzi de sotie) si vei gasi cele mai stranii explicatii pentru pachetele cu "de ale scufundarii" care vin prin curier rapid. La servici o sa-ti imparti concediul in "rate" de 7 zile, cate una pe sezon.
In final sotia va ceda (asa sunt ele mai intelepte) si te va insoti ca "nondiver" in excursiile exotice pe care nu vei rezista sa nu le faci si fetita te va urma in cativa ani in apa, ca sa te faca un tata si mai mandru.
(Cel putin cam asa am patit si eu .......49 de ani, fata 17 ......)
Felicitari, zile senine si ape limpezi!
Bun gasit, Robert! Creste comunitatea noastra de scafandri romani. Pasii acestia micuti ne duc departe, departe. Cel mai frumos e ca in sportul acesta nu exista varsta. Cum nu exista varsta pentru vise. Cat de mult mi-as fi dorit sa ma fi putut scufunda cu parintii mei. Acolo, in mare, ii am cu mine. Iti doresc sa te bucuri de mare impreuna cu familia ta si numai minunatii sa vedeti.
Ape limpezi!
Ape limpezi!
- Robert
- Junior
- Numar de scufundari: 0-10
- Certificare/acreditare: NAUI OWD - 63915
eugen wrote:Bun gasit, Robert! Creste comunitatea noastra de scafandri romani. Pasii acestia micuti ne duc departe, departe. Cel mai frumos e ca in sportul acesta nu exista varsta. Cum nu exista varsta pentru vise. Cat de mult mi-as fi dorit sa ma fi putut scufunda cu parintii mei. Acolo, in mare, ii am cu mine. Iti doresc sa te bucuri de mare impreuna cu familia ta si numai minunatii sa vedeti.
Ape limpezi!
Bun gasit, Eugen/Ligia! Iti multumesc pentru urari si mai ales pentru toate povestirile frumoase ce le impartasesti cu noi cei de aici! Ti-am citit frumoasele povestiri si mi-am lasat mintea sa zburde in acele locuri si sa simt putin din acele minunatii. Tine-o tot asa!
Ape limpezi!
My life is not on pause