Incarcat butelii pe axa Bucuresti - Constanta !!!!!

Descopera frumusetea scufundarii cu aparat de respirat autonom

Moderator: dell_ser

dan
Senior
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: naui-ssi

provincialul are sanse?

Post by dan »

vreau sa akizitionez o butelie, deci va fi noua.am brevet NAUI advanced.sunt din brovincie jud covasna.unde as putea incarca butelia mai pe aproape de judet?stiti cumva xsport are si magazin real?adica pe care s il vizitezi in realitate,nu virtual.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

.....draga Dan, imi cer scuze.....dar ma vad nevoit totusi sa intervin, sa fac o mica completare referitor la cele mentionate de tine pe acest forum :
1. la orice magazin virtual achiti un avans si in functie de situatie, comanda poate dura intre 15 - 25 de zile ... mai ales fiind vorba de echipament care nu il poti gasi in magazin deoarece nimeni nu imobilizeaza bani pentru a sta cu marfa pe stoc.
2. daca esti nemultumit de magazinul la care ai facut referire, nu esti obligat sa-l accesezi sau sa cumperi prin intermediul lui si nici sa ne repeti la infinit lucruri care contravin cu realitatea.
3. daca ai brevet NAUI, totusi am o nelamurire strict personala, unde ai luat brevetul , nu iti pot pune la dispozitie si logistica necesara, sau sa te indrume spre magazine care iti ofera promt tot ceea ce doresti? ...
ape limpezi!!! ...
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

....dupa 15 martie si in functie de starea marii :wink: ne gasim la eforie sud! ... bineinteles, compresorul va fi ..la purtator
:lol:
ape limpezi!!! ...
BEBE
Veteran

Post by BEBE »

Sal Dan

In Brasov se poate incarca da un semn si se rezolva
de unde din Covasna esti ?

Bebe
Post Reply