Page 1 of 1

Lefkada Grecia, August 2010

Posted: Mon Jul 26, 2010 5:32 pm
by levelx
Buna ziua tuturor!

Pe 15 August voi fi in concediu in Grecia/Lefkada si mi-am propus sa fac si eu scuba prima data. Acum 3 ani in Zakynthos mi-a fost frica si de atunci fac snorkeling.
Am doua variante:
http://underwater.gr/ si http://www.lefkasdivingcenter.gr/
Am vazut ca PADI Discover Scuba Diver este 50 euro teorie+dive. Daca o sa imi placa, anul viitor voi vrea sa dau un examen de certificare.

Acum intrebari:
A mai facut cineva scuba in lefkada? e frumos? Underwater.gr spun ca prima scufundare e la 14m.... nu e prea mult pt prima data?

Multumesc!

Re: Lefkada Grecia, August 2010

Posted: Mon Jul 26, 2010 11:19 pm
by pufiman
prima data cand te scufunzi e fain indiferent unde te scufunzi

Re: Lefkada Grecia, August 2010

Posted: Wed Jul 28, 2010 11:29 am
by Andacio
Cum a zis si Pufiman , prima data , oriunde te scufunzi , iti va parea o experienta super faina ! In legatura cu Lefkada , cred ca o sa iti placa . Sunt locuri faine de scufundari .
Legat de centrele de scufundari despre care intrebi , pot sa iti spun ca il cunosc personal pe Xristos , cel care are lefkasdivingcenter. E un baiat de nota zece , si cred ca o sa fii multumit daca alegi sa mergi acolo . Oricum , pentru discover scuba diving , cred ca oriunde vei merge , vei fi multumit . ;) Experienta in sine conteaza pentru ca oricum nu iti vor transmite tie multe dintre cunostintele pe care le asimilezi cand urmezi un curs open water . Deci daca intradevar esti pasionat , atunci inscrie-te la un curs open water (pentru inceput :lol: ) pentru a dobandi cunostintele de baza ale acestui hobby!
Distractie si concediu placut !!!!!!!

Re: Lefkada Grecia, August 2010

Posted: Thu Jul 29, 2010 9:26 am
by levelx
Multumesc pentru raspunsuri!

Am sa impartasesc parerile la intoarcere!