PS. Am uitat... am mai folosit si o busola "bio", confectionata dintr-o frunza si-o agrafa de hartie, intreg subansamblul fiind flotant pe luciul unei balti.
Dar sunt un pic dezamagit de experiemnt, fiindca batea vantul si-mi esua busola pe marginea baltii inainte sa aiba timp sa se orienteze.
Upgrade busola.
Moderator: dancroitoru83
-
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: padi aow
Re: Upgrade busola.
Nu, eu ma stiu prea bine. Daca imi pui un pahar in fata..... il beau. Si acul ala devine periculos.
Tocmai de aceea caut busole umplute cu ulei, nu cu alcool. Sa nu-i vina vreunuia ideea sa-mi bea busola.
Tocmai de aceea caut busole umplute cu ulei, nu cu alcool. Sa nu-i vina vreunuia ideea sa-mi bea busola.
nu vei gasi ulei un busole
este un ameste de alcool dublurafinat diluat sau in unele gasesti whitespirt
este un ameste de alcool dublurafinat diluat sau in unele gasesti whitespirt
ape limpezi!!! ...
-
- Senior
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: padi aow
Vad ca le stii Dar ia spune-ne si noo, sa stim si noi... Ce busola ai matalutza?
EDIT: Ma refeream la busola personala, nu la alea de pe pagina web, ca adineauri vazui
LATER EDIT: Ce fraieri... Auzi: alcool dublu rafinat - diluat... Pai ce s-au mai chinuit sa-i urce cifra octanica, daca dupa aia l-au diluat?
Cand toata lumea stie adevarul gol-golutz: Alcoolul dublu rafinat nu este solubil DECAT in palinca.
EDIT: Ma refeream la busola personala, nu la alea de pe pagina web, ca adineauri vazui
LATER EDIT: Ce fraieri... Auzi: alcool dublu rafinat - diluat... Pai ce s-au mai chinuit sa-i urce cifra octanica, daca dupa aia l-au diluat?
Cand toata lumea stie adevarul gol-golutz: Alcoolul dublu rafinat nu este solubil DECAT in palinca.