freediving - echipamente, tehnici, antrenamente
Moderator: VALI
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
mai
observ carcotelile
hahahahaha
nu consider o performatza ceea ce am facut eu....un bazin jumatate ar fi fost altceva
"prietenii stiu de ce"
asta era o chestie legata de bere parca....NU?
mwhahahahahahaha
observ carcotelile
hahahahaha
nu consider o performatza ceea ce am facut eu....un bazin jumatate ar fi fost altceva
"prietenii stiu de ce"
asta era o chestie legata de bere parca....NU?
mwhahahahahahaha
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
-
- Senior
- Certificare/acreditare: naui-ssi
ma intereseaza
eu stau cam 2.40min sub apa dac nu fac nimic doar ma concentrez.in res......lungimi da bazin olimpic.no problem pe sub apa.ar mai trebuii sa exersez k m am cam lenevit.insa nu are cine sa ma supravegheze ,macar la cronometrare
- Serge
- Veteran
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor - Location: Bucuresti, Romania
Comunitatea scufundaci liberi a iesit din hibernare?
Ei, incerc eu sa trezesc spiritele. Nou pe site si relativ nou in freediving, gasesc cu placere ca sunt si altii interesati de acest sport in Romania. Stiam doar de cativa baieti in Timisoara si in Constanta plus un roman acum in Cipru dar iata ca suntem mai multi (dar bine ascunsi)!
Legat strict de echipament, pentru freediving vreau sa adaug la lista completa facuta de VALI, monofin-ul. Se foloseste in special pentru bazin si la scufundarile de adancime, in special competitionale deoarece miscarea este mai fluida si consumul de energie mai mic. Dezavantajul este ca mobilitatea sub apa scade, de aceea nu sunt folosite la vanatoare subacvatica ori fotografie. Am atasat si o poza, ca face cat o 100 de cuvinte!
Serge
Ei, incerc eu sa trezesc spiritele. Nou pe site si relativ nou in freediving, gasesc cu placere ca sunt si altii interesati de acest sport in Romania. Stiam doar de cativa baieti in Timisoara si in Constanta plus un roman acum in Cipru dar iata ca suntem mai multi (dar bine ascunsi)!
Legat strict de echipament, pentru freediving vreau sa adaug la lista completa facuta de VALI, monofin-ul. Se foloseste in special pentru bazin si la scufundarile de adancime, in special competitionale deoarece miscarea este mai fluida si consumul de energie mai mic. Dezavantajul este ca mobilitatea sub apa scade, de aceea nu sunt folosite la vanatoare subacvatica ori fotografie. Am atasat si o poza, ca face cat o 100 de cuvinte!
Serge
No gravity
- VALI
- Veteran
la vanatoare e chiar de nedorit un asemenea echipament
cine a practicat vanatoarea subacvatica stie ca efortul pentru o asemenea indeltnicire este foarte mare
in 2 ore de scufundari la anatoare ma scufund de peste 100 de ori
in asemenea conditii mobilitatea este indispensabila
pentru freediving sunt insa bune [desi sincer, prefer in freediving sa folosesc inotatoare separate]
cine a practicat vanatoarea subacvatica stie ca efortul pentru o asemenea indeltnicire este foarte mare
in 2 ore de scufundari la anatoare ma scufund de peste 100 de ori
in asemenea conditii mobilitatea este indispensabila
pentru freediving sunt insa bune [desi sincer, prefer in freediving sa folosesc inotatoare separate]
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
cine are cunostinte avansate de freediving si stie tips and trics sa posteze, mai aflam si noi...
alimentatie
regim de viatza
tehnici particulare de antrenamente
afectiuni colaterale
ce e bine sa faci sau sa nu faci inainte si cu cat timp, etc...
alimentatie
regim de viatza
tehnici particulare de antrenamente
afectiuni colaterale
ce e bine sa faci sau sa nu faci inainte si cu cat timp, etc...