the ultimate free diving...
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
the ultimate free diving...
Duminica trecuta am urmarit pe Discovery o emisiune f. interesanta
Tanya Streeter [campioana mondiala] prezinta intr-o emisiune de o ora cum a pregatit un scufundator pentru campionatul mondial de free-diving din Cipru
Emisiunea a fost extrem de bine facuta shi cu filmari extraordinare
in general canalul Discovery reia emisiunile, deci ar fi de urmarit o reluare a acesteia...
Tanya Streeter [campioana mondiala] prezinta intr-o emisiune de o ora cum a pregatit un scufundator pentru campionatul mondial de free-diving din Cipru
Emisiunea a fost extrem de bine facuta shi cu filmari extraordinare
in general canalul Discovery reia emisiunile, deci ar fi de urmarit o reluare a acesteia...
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- VALI
- Veteran
stire de ultima ora
duminik la 4 dimineatza pe discovey chanell se reia emisiunea
tuturor celor interesati....vizionare placuta
...................
04:00 - Scufundari libere la superlativ
Descoperiţi ce vă trebuie ca să faceţi aruncări libere. O explorare atentă a freediving-ului, ştiinţa şi arta plonjării libere, în gol. Tanya Streeter instruieşte un student texan.
....................
duminik la 4 dimineatza pe discovey chanell se reia emisiunea
tuturor celor interesati....vizionare placuta
...................
04:00 - Scufundari libere la superlativ
Descoperiţi ce vă trebuie ca să faceţi aruncări libere. O explorare atentă a freediving-ului, ştiinţa şi arta plonjării libere, în gol. Tanya Streeter instruieşte un student texan.
....................
Last edited by VALI on Mon Apr 10, 2006 8:46 pm, edited 1 time in total.
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
-
- Senior
Re:
vali, pot obtine si eu o copie, te rogVALI wrote:niciodata nu e prea tarziu.....am inregistrat-o
(m-am trezit si eu acum ...dar poate e un avantaj, o primesc pe CD, nu pe caseta video... )
- VALI
- Veteran
Re: the ultimate free diving...
nu o am pe CD
pe caseta video
trebuie sa o caut
pe caseta video
trebuie sa o caut
-
- Senior
Re: the ultimate free diving...
daca ajungi miercuri (28 oct.) la Floreasca, te rog sa aduci si caseta (daca o gasesti)...VALI wrote:nu o am pe CD
pe caseta video
trebuie sa o caut
as vrea sa o trec pe CD, apoi sa o multiplic pt eventualii doritori
multumesc Vali...si imi pare rau ca intentionezi sa nu mai vii la bazin in bucuresti (dar e de inteles...)