antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti

Accepta provocarea acestui extraordinar sport extrem

Moderators: VALI, Serge

VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Re: antrenamente apnee (si socializare!) in Bucuresti

Post by VALI »

who's H1N1???
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Serge
Veteran
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI Open Water
PADI Advanced Open Water
PADI Enriched Air (Nitrox)
AIDA Freediver **, *** si ****
AIDA Instructor

Post by Serge »

VALI wrote:who's H1N1???
Prietenul lui E.Coli.-i Doar ca nu-i place apa prea mult, pe cand pipitza E.Coli este o prezenta constanta in ape insalubre :O
No gravity
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

tot nu-nteleg
cine e E.Coli???
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Serge
Veteran
PADI Advanced Open Water
AIDA Instructor

Post by Serge »

No gravity
Serge
Veteran
PADI Advanced Open Water
AIDA Instructor

Post by Serge »

hai ca am da-o pe boli si virusi! m-am luat si eu dupa Cristi, mai ales ca de vreo 2 saptamani m=am ales cu probleme la un ochi si a trebuit sa merg la oftalmolog. Culmea, doctorita a intuit imediat ca o fi de la un bazin si in plus, fiul ei a facut polo la floreasca asa ca mi-a impartasit cateva din experientele celor care fac antrenamente acolo, cica au fost zariti la orizont pana si, citez, "plutitori"!!! nu stiu cat mai rezist in apele de la Floreasca, sper sa gasim un bazin mai curat prin bucursti si in weekend sa urcam si la ploiesti.
No gravity
cristis
Veteran
Numar de scufundari: 0-10

Post by cristis »

Am (mai) jertfit o bucata de noapte pe altarul muncii (vezi si ora la care am postat ultimul mesaj pe forum ieri : "Tehnici de baza in apnee Postby cristis on Wed Nov 04, 2009 4:24 am :O ") ... am avut un proiect care m-a doborat :mrgreen: ... nu mai sunt in stare de bazin azi dupa o noapte nedormita si (inca) o zi de birou ...

Distrati-va voi :cry:
Serge wrote:sper sa gasim un bazin mai curat prin bucursti si in weekend sa urcam si la ploiesti.
pai nu ar trebui sa fie prea greu, Floreasca e OK pentru ca oamenii aia ne lasa sa intram cu labe si neopren. Adancimea de 4 metri nu e un avantaj chiar asa de semnificativ : pt antrenamente de dinamic si static nu vad de ce ar fi neaparata nevoie de 4 metri.
FREEology
Serge
Veteran
PADI Advanced Open Water
AIDA Instructor

Post by Serge »

pentru dinamic, un bazin cu fund la aceeasi adancime, preferabil 2m este ideal. pentru static un bazin cu apa mica, la 1.20-1.40m (cum au cele pentru copii) sunt de preferat, mai ales ca de regula au apa mai calda si dupa o ora de dinamic se face cam racoare. asa erau lucrurile in alte parti, as fi multumit si cu mai putin dar macar sa fie curat. hai, asteptam sugestii si solutii concrete. daca suntem 5-10 care vin regulat, vom avea putere de negociere si chiar obtinerea de 1-2 culoare doar pentru noi.

sergiu
No gravity
Slice
Senior

Post by Slice »

astazi am fost sa imi pun anvelopele de iarna. stand si discutand cu baiatul ala de la service, am vazut o galetusa mica plina cu plumbi(folositi) de echilibrat roti. cred ca erau 15 kg. i-am zis daca ca ii cumpar eu daca mai asteapta cateva zile. dupa cate imi aduc aminte a zis ceva de 10 lei/kg. singura mica problema este faptul ca de fiecare plumb este atasata o mica chestie de metal care se scoate destul de usor cu un cleste.
ce ziceti? putem face ceva centuri din ei? cunoasteti pe cineva care ii poate taia sau topii?
s-ar putea sa iesim mult mai ieftin avand in vedere ca putem face cam 5-6 centuri din 15 kg de plumb.
Serge
Veteran
PADI Advanced Open Water
AIDA Instructor

Post by Serge »

Emil spunea ca ar putea topi si plumb, chestia este ca trebuie o matrita pentru alice relativ mici, lucru destul de complicat. o sa dau eu o fuga la un magazin de vanatoare sa vad cat costa alicele, en gros.

Sergiu
No gravity
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

La capitolul matrita, plumb, topit si alte asemanatoare ... sunt profesor
Pai de unde credeti ca are Robert toti plumbii de la centru. O noapte intreaga am lucrat la aproape 200 de lesturi. A fost o noapte de pomina. Eu, Robert si Momo ce sa mai domnule metalurgistii lui peste.
Se pot face si din plumb de la vulcanizare. Este usor friafil dupa turnare. Cred ca are un procent mai mare de staniu sau naiba stie ce, dar una peste alta ...merge.
Pentru turnura de mica dimensiune, vezi alice, cred ca mai bine folosim plumb de la tevi. Este mai curat(pur) si se poate face o matrita chiar si pentru alice.
Ma gandesc la o forma de matrita ceva de genul tuburi mici. Se fac mai usor intr-o matrita cu un spiral.
Mai este o varianta la care m-am gadit acum, nu stiu daca merge. Daca picuri plumb topit in apa, se formeaza picaturi de plumb care se solidifica la contactul cu apa sau nu se vor forma picaturile... totul este sa gasesti calibrul de picurator optim.
Vreau sa vad si cum sare apa la contactul cu plumbul topit. he he he
Bla bla bla
dancroitoru83
Senior
Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER

Post by dancroitoru83 »

Emil ... sa intreb ce s-a intamplat cu matrita in seara aia? .... sau a cui era? :))
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...
cristis
Veteran

Post by cristis »

Stiu ca azi e zi de piscina pentru multi dar eu va intreb cine vine DUMINICA. As propune si berea de dupa - tot duminica.

Multam,
Cristi
FREEology
Serge
Veteran
PADI Advanced Open Water
AIDA Instructor

Post by Serge »

eu astazi nu pot sa vin la bazin, alta zi de nastere (si cu asta cam gata!) Insa duminica vin, cu tot cu labele C4.
No gravity
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Iertare stapane... caci in nemernicia mea ... am cutezat a creza ... ca pot musca... maia celui care ma hranea. he he he
Din cate am inteles a fost ascunsa intr-un seif bine ferecat la care numai Robert are cifrul. he he he Si a mai si aruncat seiful in adancul marii. he he he
Intr-un fel sau altul vom reusi sa ne revansam pana la urma, sper

PS dar Robert nu are nimic de spus ? eu si Momo am fost umili metalurgisti supusi stapanului si care am incercat sa nu-i ies din vorba.

Acum pe bune ... iti multumim pentru ajutor si speram sa nu te superi tare pe noi
Bla bla bla
dancroitoru83
Senior
Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER

Post by dancroitoru83 »

Pacatul a fost iertat in timp ... pentru ca iertarea este o calitate a oamenilor puternici :))....mi-a fost returnata pana la urma o matrita si ma bucur ca am putut fi de folos la momentul acela!!! noi sa fim sanatosi!!!
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...
Post Reply