Cursuri???

Informatii despre cursurile organizate de SCUBADIVER.RO CENTER

Moderator: scubadiver.ro

christianpindichi
Junior

Cursuri???

Post by christianpindichi »

Va tot urmaresc de ceva timp,eu sunt mai mult cu vanatoare si pescuitul,dar incepe sa ma atraga din ce in ce mai mult si vanatoarea ....sub apa.
deci...ca sa nu mai bat campii
:Unde pot face un curs de scuba...in Constanta???
si daca ramuri bat in geam.....tai craca
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

arunca o intrebare la office@scubadiver.ro ...si te asigur ca .... vei afla tot ce vei dori!,,garantat! :wink:
dive men
Junior

Post by dive men »

Salutare, as vrea sa stiu daca trebuie sa ai cursurile pt incepator,ca sa poti face cursurile pt NAUI Scuba Master Diver,cam asa ceva?!
"ape limpezi"
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

ca sa faci cursul de master scuba diver iti trebuie curs de scuba diver [deci incepator], advanced scuba diver si curs de rescue scuba diver

citez pe scubadiver.ro:
Progresia este urmatoarea :
SCUBA DIVER > ADVANCED SCUBA DIVER > RESCUE SCUBA DIVER & ASHI FIRST AID > MASTER SCUBA DIVER > ( si aici la algere SKINDIVING INSTRUCTOR / Assistant Instructor / DIVEMASTER )
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Skp
Junior

Post by Skp »

Sal all ..... imi plac f f mult scufundarile....dar pana acum nu am facut decat scufundari libere .....as vrea sa incep niste cursuri....pe la voi:D dar daca poate cineva cat costa si in cat timp pot parcurge toate etapele pregatirii voastre ..si unde pot sa fac asa ceva in bucuresti! :D
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

intra pe www.scubadiver.ro si acolo vei afla tot ce te intereseaza!
:wink:
Skp
Junior

Post by Skp »

am vizitat site-ul si am gasit multe detaliid espre cursuri..dar nu spune si preturile ... ar putea fi 100 2-3-4 sau 900 de euro un curs:)) daca mi-ai da un link unde as gasi preturile ar fii extrea ....oricum ms pentru raspuns!:)
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

scri la adresa de acolo ... la office@scubadiver.ro ...spui exact ce doresti si vei afla si valoarea exacta! ...sau suni la nr de telefon de acolo. cu siguranta vei afla tot ce vei dori!!!
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

m-am interesat pentru DVS.

Post by VALI »

CURSURI DE SCUFUNDARE

DISCOVER SCUBA DIVING – o scufundare introductiva in bazin sau Marea Neagra pentru cei ce vor sa descopere scufundarea cu echipament de scafandru. – 150 RON+TVA

NAUI SCUBADIVER–3 module(teorie, practica bazin, practica Marea Neagra, examen teoretic si practic)-720 RON+TVA

NAUI ADVANCED SCUBA DIVER-2 module( teorie, practica Marea Neagra, examen teoretic si practic )–720 RON+TVA

NAUI RESCUE SCUBA DIVER–2 module( teorie, practica Marea Neagra, examen teoretic si practic ) – 720 RON+TVA

ASHI FIRST AID – 1 modul ( pregatire teoretica + practica pe manechin ) –395 RON+TVA

NAUI MASTER SCUBA DIVER – 2 module pregatire intensa ( teorie , exercitii complexe la Marea Neagra si in diverse alte locatii : epave, pesteri, lacuri ) – 1200 RON+TVA

CENTRU DE SCAFANDRI SCUBADIVER.RO CENTER

Tel/ Fax: 021-610.46.02
Mobil : 0723.01.64.67
Web: www.scubadiver.ro
Email: office@scubadiver.ro
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
ptr_constantin
Junior

legat de cursu de scafandrii a-si dori sa aflu si eu ceva

Post by ptr_constantin »

-se poate sa imi spuneti si mie daca fac acest curs ma pot angaja ca scafandru9adica este recunoscut in romania?)E din cate pt a fi angajat ca scafandru la noi in romania si pt a fi recunoscut la noi trebuie sa faci curscu de scafandri la CENRTRU DE SCAFANDRI,DOAR DACA FACI LA IEI ESTE RECUNOSCUT ,vreau sa stiu daca este adevarat sau nu,daca fac la dumneavoastra cursu de scafandri ma pot angaja ca scafandru?adica este recunoscut?(STIU DE LA FRATIMIU CA TREBUIE SA FACI ACEST CURS DOAR LA CENTRU DE SCAFANDRII PT A PUTEA FI RECUNOSCUT LA NOI)este adevarat sau se inseala?Va rog tare mult sa imi raspundeti si mie la ceea ce vreau sa aflu,va rog sa nu o loati ca o gluma sau sa ziceti cine stie ce,imi doresc tare mult sa devin si eu scafandru,imi place aceasta meserie de cand eram mic.ok MULTUMESC ANTICIPAT!!
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

...concret, ca ce vrei sa lucrezi? ... unde ai dori sa te angajezi? ... raportat de ceea ce vei dori sa faci, te pot indruma!
Nautilius
Veteran

Re: legat de cursu de scafandrii a-si dori sa aflu si eu cev

Post by Nautilius »

ptr_constantin wrote:-se poate sa imi spuneti si mie daca fac acest curs ma pot angaja ca scafandru9adica este recunoscut in romania?)E din cate pt a fi angajat ca scafandru la noi in romania si pt a fi recunoscut la noi trebuie sa faci curscu de scafandri la CENRTRU DE SCAFANDRI,DOAR DACA FACI LA IEI ESTE RECUNOSCUT ,vreau sa stiu daca este adevarat sau nu,daca fac la dumneavoastra cursu de scafandri ma pot angaja ca scafandru?adica este recunoscut?(STIU DE LA FRATIMIU CA TREBUIE SA FACI ACEST CURS DOAR LA CENTRU DE SCAFANDRII PT A PUTEA FI RECUNOSCUT LA NOI)este adevarat sau se inseala?Va rog tare mult sa imi raspundeti si mie la ceea ce vreau sa aflu,va rog sa nu o loati ca o gluma sau sa ziceti cine stie ce,imi doresc tare mult sa devin si eu scafandru,imi place aceasta meserie de cand eram mic.ok MULTUMESC ANTICIPAT!!

pana te vei decide exact in ce domeniu vei dori sa activezi, iti voi oferi cateva repere in speranta ca te vor ajuta sa te decizi.
-brevetul NAUI, il poti obtine daca vei urma cursurile mentionate mai sus, brevetul de dive master iti ofera posibilitatea sa lucrezi pe o nava de croaziera, sau poti efectua cursurile pentru a ajunge instructor. toate aceste cursuri iti ofera posibilitatea sa lucrezi in sistemul educational respectiv recreational.
-pentru domeniul industrial (scafandri grei, tehnici, portuari, de bord) ... depinde de la caz la caz. ori te trimite societatea respectiva la curs, respectiv specializare in centrele lor ori la centrul de scafandri (avand un circuit inchis).
-la recoltat de midi, raphana ... fiecare societate impun anumite cerinte.
din punctul meu de vedere, poti incepe cursul NAUI SCUBADIVER, in urma caruia iti vei dobandi anumite cunostinte si apoi te vei decide asupra nivelului la care vrei sa ajungi.
in final, alegerea iti apartine!:)
ptr_constantin
Junior

-ms frumos pt raspuns

Post by ptr_constantin »

-ma interesa daca ma pot angaja ca scafandru la noi in Romania(asta vreau sa aflu),am aflat ca e dat o lege la noi in romania nu stiu prea bine ca (o ordonanta de urgenta)in care se spune ca un Scafandru ca sa poata munci la noi in Romania trebuie sa faca la Centru de Scafandrii.Ma puteti lamuri in cateva cuvinte daca a-si face un curs de scafandru inafara de cel de la centru de scafandrii ma pot angaja aici (intelegeti voi ce vreau sa spun).Am auzit ca aceste cursurii pe care le facetii la noi in tara sunt considerate ca agrement (oare ma insel eu si aceea persoana)??ok ms mult pt raspunsurile date pana acum.
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

..mai sus ti-am raspuns in amanunt la intrebarile ce le-ai pus!!!
pe scurt, brevetul NAUI este recunoscut in afara si in functie de brevetul care il vei avea iti ofera posibilitatea de a lucra.
ape limpezi!!! ...
divefilm
Veteran
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313

Re: legat de cursu de scafandrii a-si dori sa aflu si eu cev

Post by divefilm »

ptr_constantin wrote:-se poate sa imi spuneti si mie daca fac acest curs ma pot angaja ca scafandru9adica este recunoscut in romania?)E din cate pt a fi angajat ca scafandru la noi in romania si pt a fi recunoscut la noi trebuie sa faci curscu de scafandri la CENRTRU DE SCAFANDRI,DOAR DACA FACI LA IEI ESTE RECUNOSCUT ,vreau sa stiu daca este adevarat sau nu,daca fac la dumneavoastra cursu de scafandri ma pot angaja ca scafandru?adica este recunoscut?(STIU DE LA FRATIMIU CA TREBUIE SA FACI ACEST CURS DOAR LA CENTRU DE SCAFANDRII PT A PUTEA FI RECUNOSCUT LA NOI)este adevarat sau se inseala?Va rog tare mult sa imi raspundeti si mie la ceea ce vreau sa aflu,va rog sa nu o loati ca o gluma sau sa ziceti cine stie ce,imi doresc tare mult sa devin si eu scafandru,imi place aceasta meserie de cand eram mic.ok MULTUMESC ANTICIPAT!!

Draga prietene,
Daca urmezi cursurile de scufundare in sistemul NAUI poti obtine brevetul de Divemaster, Asistant Instructor, Instructor, poti sa te angajezi la o scoala de scafandri cum ar fi Scubadiver Center unde sa profesezi aceasta meserie in sistemul recreational. Avand brevetul de instructor NAUI poti sa iti deschizi o scoala de scafandri recreationali.
Daca doresti sa devi scafandru care desfasoara activitati industriale subacvatice te poti adresa la Centrul de Scafandri din Constanta.
Doresti sa stii mai multe despre sistemul NAUI si sa iti faci o informare completa viziteaza www.NAUI.org
Sper ca informatiile care ti le-am da sa iti fie de un real folos.
Post Reply