curs PADI OWD

Informatii despre cursurile organizate de SCUBADIVER.RO CENTER

Moderator: scubadiver.ro

divefilm
Veteran
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313

Re: curs PADI OWD

Post by divefilm »

Fratilor, astazi m-a vizitat o clienta cu brevet Padi luat in Bali daca ati fii participat la discutii cred ca cadeati pe spate.
Nu stiu cum poate un instructor sa elibereze un brevet cu atita usurinta pentru o mina de bani.
Elevul este oglinda instructorului cred ca acel instructor nu avea treaba cu profesia de instructor.
Azi s-a dovedit ca multi instructori PADI dau brevetul pentru bani si nu pentru stiinta. Imi pare rau pentru instructorii PADI, dar sunt foarte putini cei care isi respecta meseria .
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

pufiman wrote:Presupun ca ai dreptate, din fericire nu cred ca fac parte din cei multi de care zici tu :)
Eu am facut cursul in Croatia, krk si in primele 2 zile a trebuit sa citesc manualul si apoi sa ma uit la lectiile de pe dvd, doar apoi am inceput sa fac scufundarile, si lectiile se tineau la 5m adancime pe nisip.

Probabil ca avantajul bazinului cu apa dulce este atunci cand inveti sa scoti apa din ochelari sau cand recuperezi "stage 2 regulator" si nu-ti intra apa sarata in ochi sau in gura :).
cu cine ai facut cursul in krk?...si unde anume? in ce statiune?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Este unul Branko la park Glavotoc. Eu acolo am facut scufundari ... ca la Maliska nu mai era dive center.
Bla bla bla
VALI
Veteran

Post by VALI »

dell_ser wrote:Este unul Branko la park Glavotoc. Eu acolo am facut scufundari ... ca la Maliska nu mai era dive center.
cumva un tip tuns la chelie?....cu un costum gen camouflage?
Image
la malinska nu mai e dive center de vre-o 2 ani sau mai bine
s-a mutat in stara-baska
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
pufiman
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: SSI OWD

Post by pufiman »

VALI wrote:
pufiman wrote:Presupun ca ai dreptate, din fericire nu cred ca fac parte din cei multi de care zici tu :)
Eu am facut cursul in Croatia, krk si in primele 2 zile a trebuit sa citesc manualul si apoi sa ma uit la lectiile de pe dvd, doar apoi am inceput sa fac scufundarile, si lectiile se tineau la 5m adancime pe nisip.

Probabil ca avantajul bazinului cu apa dulce este atunci cand inveti sa scoti apa din ochelari sau cand recuperezi "stage 2 regulator" si nu-ti intra apa sarata in ochi sau in gura :).
cu cine ai facut cursul in krk?...si unde anume? in ce statiune?
Am facut cursul in localitatea Silo, http://www.neptun-silo.com/
Instructorul se numeste Sandro sarlija.
Horatiu
VALI
Veteran

Post by VALI »

scufundarile in croatzia sunt foarte bine puse la punct, pentru ca sunt conduse de nemtzi de fapt [klauss hofman e shef peste toate dive-center din krk]
am fost de 2 ori in krk si pot sa spun ca nimic nu e lasat la voia intamplarii app de diving....
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

nu asta era tipul
Bla bla bla
leo02
Junior
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: OWD-PADI
AOW-PADI

Post by leo02 »

eugen wrote:DVD-ul nu e foarte, foarte necesar. Acesta il poti viziona in timpul cursului, cand te prezinti la prima sesiune de scufundari. E mai important sa ai manualul owd. Il ai?
Mersi pt raspuns. in 15 Aprilie merg impreuna cu sotia in Hurghada. Nu am manualul,am reusit sa fac rost de DVD modulul 1si 3.M-as bucura daca poti sa ma ajuti in acest sens ,pt a citii manualul inainte,deoarece nu vorbesc ft bine limba engleza.
ABYSS
Junior

Post by ABYSS »

Foarte bine spus Eugen, in Hurghada am facut si eu scufundari fara a avea brevet dar este adevarat ca nu am reusit sa ma scufund decat dupa ce am reusit sa-i conving pe cei de la centru ca acest sport nu-mi este strain.Adica m-am prezentat cu echipamentul propriu pe care l-am montat dupa care am raspuns la cateva intrebari si am reusit sa ajung sub apa.
Cineva a spus ca acolo sunt foarte multi turisti si nu se compara cursul cu calitatea celui din RO, unde sunt putine centre, poate aici este problema si de aceea sunt preturile mari pentru brevetele de incepatori.( de celelalte nu vorbim)
ABYSS
Junior

Post by ABYSS »

Vis-a-vis de profesionalism nu avem ce discuta, instructorii sunt foarte atenti si deloc aroganti ca cei de pe la noi.
eugen
Veteran

Post by eugen »

Preturile la cursul de OW sunt mari peste tot. In Sharm costa 325 EU + manualul 35EU + brevetul alti 30 sau 35EU. In tara il cunosc doar pe instructorul meu caruia ii port un profund respect caci el mi-a pus primul brevet in mana. Si acum il aud cum ma apostrofa cand o luam razna, sever, dar cu duiosie. Stiu ca si el e mandru de mine, a venit in vizita la mine pe cand eram in Bodrum, in Turcia, si am facut impreuna o scufundare frumoasa ca de la instructor la instructor.
Omul sfinteste locul, unele persoane ne raman in suflet pentru totdauna, pe altii ii lasam sa plece, in uitare, cu valurile...
divefilm
Veteran

Post by divefilm »

Draga Eugen cand postezi ceva materiale fotografice din activitatea ta cotidiana?
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

...eee, cred ca are sute de poze, dar ...nu vrea sa ne starneasca curiozitatea :lol:
ape limpezi!!! ...
eugen
Veteran

Post by eugen »

E adevarat ca am multe fotografii, insa fotografiile mele sun ca ale turistilor, nu sunt prea mandra de ele. Le vad mereu pe ale colegilor mei, videografii, si nu-mi mai vine sa vorbesc despre ale mele. Le trimit de obicei lui mama ca ea nu ma critica daca pozele mele nu au white balance sau daca nu respecta regula celor 3 unghiuri. Asa cama rezumasem eu la ce stiu mai bine. Dar ma organizez si am sa postez cateva, sa nu ma criticati prea tare pentru ele...
divefilm
Veteran

Post by divefilm »

Pozele pe care speram sa le vedem sigur sunt facute de alti.
In acele poze practic vei fii personajul principal.
Post Reply