m-ar interesa in ce consta examenul pentru obtinerea brevetului de SKIN DIVER INSTRUCTOR si ce conditii ar 3 indeplinite
[imi promisese robert un raspuns]
:):):)
intrebare intrebatoare
Moderator: scubadiver.ro
- VALI
- Veteran
- Numar de scufundari: 51-100
- Certificare/acreditare: AOWD NAUI
intrebare intrebatoare
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
datele problemei sunt simple asa ca urmeaza raspunsul :
Orice scafandru care a urmat cursuri NAUI pana la nivelul de NAUI MASTER SCUBA DIVER se califica pentru programul de pregatire SkinDiving Instructor.
Progresia este urmatoarea :
SCUBA DIVER > ADVANCED SCUBA DIVER > RESCUE SCUBA DIVER & ASHI FIRST AID > MASTER SCUBA DIVER > ( si aici la algere SKINDIVING INSTRUCTOR / Assistant Instructor / DIVEMASTER )
Daca mai sunt intrebari nu ezitati sa va exprimati.
Orice scafandru care a urmat cursuri NAUI pana la nivelul de NAUI MASTER SCUBA DIVER se califica pentru programul de pregatire SkinDiving Instructor.
Progresia este urmatoarea :
SCUBA DIVER > ADVANCED SCUBA DIVER > RESCUE SCUBA DIVER & ASHI FIRST AID > MASTER SCUBA DIVER > ( si aici la algere SKINDIVING INSTRUCTOR / Assistant Instructor / DIVEMASTER )
Daca mai sunt intrebari nu ezitati sa va exprimati.
Re: intrebare intrebatoare
care e diferenta dintre skin dive and master dive ?
- zenno
- Junior
- Numar de scufundari: 51-100
Re: intrebare intrebatoare
iti recomand sa te uiti la http://www.scubadiver.ro/scufundari/ski ... ndiver.php sectiunea Cursuri scufundarecalinc wrote:care e diferenta dintre skin dive and master dive ?
Sistemul de pregatire NAUI:
undeva in partea stanga a paginii, acolo casesti raspunsurile pentru intrabarea ta
-In fiecare dimineata ma uit la topul celor mai bogati oameni ai lumii......daca nu sunt acolo, plec la munca! Hahaaa...
Do it ,or die!
Do it ,or die!