Recuperare elicopter M.A.p.N din lacul Golesti - Jud. Arges
Moderator: scubadiver.ro
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
Recuperare elicopter M.A.p.N din lacul Golesti - Jud. Arges
ECHIPA DE SCAFANDRII DE LA SCUBADIVER.RO CENTER A GASIT SI MARCAT EPAVA ELICOPTERULUI M.A.p.N. CAZUT IN LACUL GOLESTI JUD.ARGES.
Membrii echipei de voluntari Search & Rescue au fost :
- Emil Serbanescu ( Dell_ser )
- Ionut Buncea ( Nautilius )
- Ramiro Angelescu
Timp de 14 ore echipa de scafandrii a lucrat in apa si la suprafata, reusind sa identifice cu exactitate locatia corpului principal al epavei elicopterului.
Emil Serbanescu a fost primul care a marcat epava elicopterului dupa accidentul aviatic. Totdata, acceasi membrii ai echipei, la solicitarea oficialilor M.A.p.N au cartografiat, filmat si fotografiat ramasitele epavei pentru documentarierea accidentului.
In curand vom posta fotografii de la locul accidentului si din momentul gasirii epavei.
SCUBADIVER.RO TEAM
Membrii echipei de voluntari Search & Rescue au fost :
- Emil Serbanescu ( Dell_ser )
- Ionut Buncea ( Nautilius )
- Ramiro Angelescu
Timp de 14 ore echipa de scafandrii a lucrat in apa si la suprafata, reusind sa identifice cu exactitate locatia corpului principal al epavei elicopterului.
Emil Serbanescu a fost primul care a marcat epava elicopterului dupa accidentul aviatic. Totdata, acceasi membrii ai echipei, la solicitarea oficialilor M.A.p.N au cartografiat, filmat si fotografiat ramasitele epavei pentru documentarierea accidentului.
In curand vom posta fotografii de la locul accidentului si din momentul gasirii epavei.
SCUBADIVER.RO TEAM
Aripi frante!
... din anumite motive voi posta doar cateva poze ... comentariile sunt de prisos! .. ar insemna sa fiu prea dur sa prezint realitatea de acolo..mai ales in conditiile in care aseara pe postul national de televiziune au anuntat ca au gasit si mecanicul de bord, iar ..pe alt post anunta ca nu l-au gasit!
doar traim in tara tuturor posibilitatilor!
Pe aceasta cale tin sa multumesc reprezentantilor Directiei Apelor - Arges pentru sprijinul acordat!
marcarea epavei! ... ora 15.59
poza ... spune mai mult decat o ... fraza!
doar traim in tara tuturor posibilitatilor!
Pe aceasta cale tin sa multumesc reprezentantilor Directiei Apelor - Arges pentru sprijinul acordat!
marcarea epavei! ... ora 15.59
poza ... spune mai mult decat o ... fraza!
Last edited by Nautilius on Sun Oct 29, 2006 1:41 pm, edited 1 time in total.
ape limpezi!!! ...
- dancroitoru83
- Senior
- Numar de scufundari: 101-200
- Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER - Location: Bucuresti
Selenitty, am inteles intrebarea dar ... fac o mica completare. A fost singura persoana din cei de acolo care a cautat sa sprijine prin orice mijloace cautarea colegilor ...lui!
Sincer, eu si cine a fost acolo si a avut ocazia sa-l cunoasca.... nu ne-am dori sa fim in pielea lui! ..si-a pierdut doi colegi si instructorul de zbor. ...orice dicuscutii contradictorie nu isi are rostul.
Sincer, eu si cine a fost acolo si a avut ocazia sa-l cunoasca.... nu ne-am dori sa fim in pielea lui! ..si-a pierdut doi colegi si instructorul de zbor. ...orice dicuscutii contradictorie nu isi are rostul.
ape limpezi!!! ...
pot sa ma duc sa ma impusc............
eu n-am avut nimica de comentat la adresa nimanui......si nu stiu ce s-a intamplat acolo....dc. vreti nici nu ma intereseaza...
ma refeream doar la poza...e artistica ... si asta exprima (ce am zis mai inainte)....dc doriti sa nu se inteleaga gresit , face-ti un mic comentariu sub fiecare poza....noi cei mici si neexperimentati nu avem de unde sa stim ce si cum
eu n-am avut nimica de comentat la adresa nimanui......si nu stiu ce s-a intamplat acolo....dc. vreti nici nu ma intereseaza...
ma refeream doar la poza...e artistica ... si asta exprima (ce am zis mai inainte)....dc doriti sa nu se inteleaga gresit , face-ti un mic comentariu sub fiecare poza....noi cei mici si neexperimentati nu avem de unde sa stim ce si cum
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI