Oferta zilei de la Cressi

2010 - va fi tavalugul ofertelor pentru echipamente de diving.
Fiti cu ochii pe http://www.xsport.ro

Moderator: divefilm

Post Reply
User avatar
divefilm
Veteran
Posts: 270
Joined: Fri May 19, 2006 12:53 pm
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: Instructor NAUI#48313
Location: Bucuresti
Contact:

Oferta zilei de la Cressi

Post by divefilm »

Ellipse Balanced/ MC 9 - SC + Octopus Ellipse Pret:1700Lei (cu TVA)
Image
Ellipse Balanced/ MC 9 - SC regulator prevazut cu camera antiinghet pentru ape reci si foarte reci care poate fi folosit si in ape bogate in suspensi si saruri minerale,
Ellipse Balanced/ MC 9 - SC este alegerea perfecta pentru scafandri arheologi, fotografi sau pasiunatilor de scuba diving sub gheata.
Treapta a II-a Ellipse Titanium:
- de ultima generatie, este construita cu ajutorul unor tehnologii sofisticate, avand componente din tehnopolimeri si din titan, ce ii reduc greutatea.
- Sistemul de echilibrare pneumatica a pistonului asigura performante stabile la orice adancime si indiferent de presiunea aerului din butelie.
- Un sistem de reglaj usor de apucat cu manusi permite ajustarea efortului inhalator. Sistemul de reglare a presiunii este protejat printr-un sistem de etansare dublu, fiind complet protejat de contactul cu apa, ceea ce ii permite sa isi pastreze miscarea usoara chiar si dupa numeroase utilizari.
- Un al doilea sistem de reglaj permite ajustarea efectului Venturi, datorita caruia se pot obtine performante maxime sub apa si in acelasi timp impiedica pierderile de aer la suprafata.
- Datorita unui radiator, performantele acestei trepte a II-a sunt aceleasi chiar si in ape foarte reci.
- Sistemul de evacuare a aerului poate fi inlocuit cu unul de dimensiuni mai mari, ce poate indeparta si mai mult bulele de aer de fata scafandrului.
Treapta I MC9 SC :
- este identica cu varianta MC9, fiind prevazuta in plus cu un sistem de etansare ce izoleaza diafragma si resortul de contactul cu apa.
- Aceasta utilizeaza un mecanism pe baza de diafragma hiper-echilibrata..
- Corpul extrem de usor este acoperit cu o carcasa protectoare din elastomer.
- Cilindrul interior este imbracat intr-un material anti-frecare si anti-coroziunie, ce garanteaza alunecarea perfecta pentru mult timp.
- Filetul DIN este realizat din otel inoxidabil, ce impiedica deformarea.
Marime: DIN 300,

Octopus Ellipse utilizeaza aceeasi carcasa ca si treapta a II-a normala Ellipse, din tehnopolimeri speciali, singura diferenta fiind culoarea galbena.
Furtunul este de asemenea galben si mai lung (100 cm fata de numai 76cm). Toate componentele Ellipse se regasesc si in acest octopus: deschiderea plianta a carcasei, diafragma rabatabila, parghia proiectata pe computer, miscarea inclinata a pistonului, sistemul de etansare dintre valva si carcasa, posibilitatea de a extrage intregul mecanism din carcasa. Fluxul de aer este ghidat spre mustiuc prin injectie, crescand performantele. Partea superioara a corpului octopusului are un deflector care se bazeaza pe efectul Venturi, configurabil in modul dive/pre-dive. Performantele acestei trepte a II-a sunt extrem de ridicate, desi este calibrata astfel incat efortul respirator sa fie un pic mai mare decat la Ellipse standard, penru a preveni pierderile de aer. Octopusul Ellipse se potriveste cu toate treptele I Cressi, si cu orice alte trepte I avand presiunea intermediara intre 9 si 10 bari.
Specificatii tehnice:
- efort de inhalare: 8 mbar
- efort de expirare: 11mbar
- lucru mecanic al respiratiei: 1.3J/l
- debit: 1300 l/m
- greutate: 166g
Post Reply