acum iarna ... ce faceti ?
acum iarna ... ce faceti ?
Sal , acum pe sezonul iernii ... se mai organizeaza ceva pe la piscine (la 23august ar fi minunat !)? ...as fi interesat
Atentie mare la tetea
Atentie mare la tetea.
In 2 saptamani se baga la apa in lac de munte 4 - 5 grade la costum de 5 mm.
Nu stiu daca sunt eu obisnuit cu apa rece sau este normal asa. La 7.5 grade am stat o ora si nu am avut nici o problema.
Nu amorteli sau tremuraturi. Si chiar am lucrat ceva sub apa.
Vreau sa intru pentru a recupera ceva si nu cred sa imi trebuiasca mai mult de 20 de min.
Traiasca nebunii
he he he
In 2 saptamani se baga la apa in lac de munte 4 - 5 grade la costum de 5 mm.
Nu stiu daca sunt eu obisnuit cu apa rece sau este normal asa. La 7.5 grade am stat o ora si nu am avut nici o problema.
Nu amorteli sau tremuraturi. Si chiar am lucrat ceva sub apa.
Vreau sa intru pentru a recupera ceva si nu cred sa imi trebuiasca mai mult de 20 de min.
Traiasca nebunii
he he he
Bla bla bla
cam subtire de 4-5 mm !!!!!, o spun din propie experienta !!! si mai nebun nu cred ca esti mai mult ca mine .... am facut intr-o zi de ianuarie "baie" o sa radeti in dambovita (afara erau cam -10 C, apa nu era inghetata ) (am facut-o pt un priten care avea ceva de recuperat ).... cu un neopren cam tot atat de subtire pe cat spui tu (numa' ca eu nu aveam manusi si botosei ) ... si eram sa dau coltu' ...daca nu ar fi fost frate-miu pe mal impreuna cu amicul ca sa ma scoata de acolo cu o saula ! (timpul stat acolo a fost de aprox 10minute cu o butelie mica de 4L)...vreau sa spun ca dupa 7-8 minute numai puteam sa misc deloc picioarele si mainile ... si simteam cum ma cuprinde de jos in sus o amorteala ....crede-ma ca nu a fost o senzatie prea placuta !!! ...(haios era cum se uitau soferii la noi care opreau la semafor !....beleau niste ochi ... ) .
iti recomand macar un pulover de lana pe dedesubt (era bun sa-l fi avut si eu atunci !), si niste nadragi pe sub pantalon (nu stiu daca ti-s-ar potrivii niste manusi care le am (ca-s groase ) tre' un pic reparate )...
bafta ! ...si tine tuica calda ,si multe ceaiuri !
iti recomand macar un pulover de lana pe dedesubt (era bun sa-l fi avut si eu atunci !), si niste nadragi pe sub pantalon (nu stiu daca ti-s-ar potrivii niste manusi care le am (ca-s groase ) tre' un pic reparate )...
bafta ! ...si tine tuica calda ,si multe ceaiuri !