acum iarna ... ce faceti ?

Post Reply
scaf
Senior

acum iarna ... ce faceti ?

Post by scaf »

Sal , acum pe sezonul iernii ... se mai organizeaza ceva pe la piscine (la 23august ar fi minunat !)? ...as fi interesat
dell_ser
Moderator

Atentie mare la tetea

Post by dell_ser »

Atentie mare la tetea.
In 2 saptamani se baga la apa in lac de munte 4 - 5 grade la costum de 5 mm.
Nu stiu daca sunt eu obisnuit cu apa rece sau este normal asa. La 7.5 grade am stat o ora si nu am avut nici o problema.
Nu amorteli sau tremuraturi. Si chiar am lucrat ceva sub apa.
Vreau sa intru pentru a recupera ceva si nu cred sa imi trebuiasca mai mult de 20 de min.

Traiasca nebunii

he he he
Bla bla bla
scaf
Senior

Post by scaf »

cam subtire de 4-5 mm !!!!!, o spun din propie experienta !!! si mai nebun nu cred ca esti mai mult ca mine .... am facut intr-o zi de ianuarie "baie" o sa radeti in dambovita (afara erau cam -10 C, apa nu era inghetata ) (am facut-o pt un priten care avea ceva de recuperat ).... cu un neopren cam tot atat de subtire pe cat spui tu (numa' ca eu nu aveam manusi si botosei :shock: ) ... si eram sa dau coltu' ...daca nu ar fi fost frate-miu pe mal impreuna cu amicul ca sa ma scoata de acolo cu o saula ! (timpul stat acolo a fost de aprox 10minute cu o butelie mica de 4L)...vreau sa spun ca dupa 7-8 minute numai puteam sa misc deloc picioarele si mainile ... si simteam cum ma cuprinde de jos in sus o amorteala ....crede-ma ca nu a fost o senzatie prea placuta !!! ...(haios era cum se uitau soferii la noi care opreau la semafor !....beleau niste ochi ... :)) .

iti recomand macar un pulover de lana pe dedesubt (era bun sa-l fi avut si eu atunci !), si niste nadragi pe sub pantalon (nu stiu daca ti-s-ar potrivii niste manusi care le am (ca-s groase ) tre' un pic reparate )...

bafta ! ...si tine tuica calda ,si multe ceaiuri !
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Multam pentru sfaturi.

Eu am oricum doua costume si daca pot am sa le iau pe amandoua impreuna. La botosei chiar am si sosete si botosi. Cu manusile mai greu.
Bla bla bla
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

la 8 grade am stat 3 ore
la 12 5 ore
vanatoare calcani
costum 5 mm
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Si mie imi place vanatoare la calcan.
Anul asta a fost super.
Abea astept sa reiau indeletnicirea.
Dar nu am stat asa de mult imi este suficient sa zic 1-2 ore. Iau numai pentru consum propriu.
Poate iesim impreuna la o vanatoare
Bla bla bla
VALI
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by VALI »

consumul propriu e ceva relativ....
"famelie mare coane Fanica......: :)
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Normal ca merg cu prieteni si nu iau doar pentru mine. Toata gasca.

Traiasca prietenii
Bla bla bla
Post Reply