Corect! E bine de stiut tot ce misca ca doar e pentru binele tau.ccir2a wrote:Si eu merg tot pe computer dar e bine sa sti sa folosesti si tabelele celorlalti echipieri care nu au acelasi brevet cu tine si cu care te scufunzi. Eu nu am stiut pina de ceva vreme ca sint anumite scoli de scuba care au brevete fara decompresie.
Mai nou povestesc mai mult cu coechipierul cu care ma scufund, il intreb ce brevet are, experienta, etc............inainte plecam in apa si fiecare de capul lui pina odata am fost cu un PADI advanced la 37m pe o epava decompresie obligatorie 18 minute si o sapuneala de la instructorul de pe barca. Atunci am aflat care e treaba cu decompresia.
Asa ca e bine se ai cit mai multe informatii si sa cunosti fiecare sistem in parte cu particularitatile fiecarui
Eh...mda...37m e cam jos....adica doarte putin BT..cam 10-12 minute max....iar daca depasesti NDT te penalizeaza computerul de nu te vezi...si atirni la deco pina ti se face butelia concava asa tragi din ea........am patit si eu....si nu e de gluma