INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Bimbo
Veteran
Numar de scufundari: 51-100
Certificare/acreditare: naui aowd

Re: INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Post by Bimbo »

cel mai curat bazin ,cu conditii si apa calda ,etc este la pescariu abonamentul este in jur de 47 de milioane pe an,avantajul este ca mergi de la 7 dimineata si stai pina la 12 noaptea,iar daca ai copii e si mai bine ca sunt inclusi in pret :D
rey
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: AOWD NAUI

Post by rey »

asta e bazinul ala de la semanatoarea? ca am inteles ca mai este unul si acolo
dancroitoru83
Senior
Numar de scufundari: 101-200
Certificare/acreditare: NAUI AWOD
NAUI RESCUE DIVER

Post by dancroitoru83 »

Pescariu este cel de pe Barbu Vacarescu.
Remember when diving was dangerous and sex was safe!...
rey
Veteran

Post by rey »

mi-a spus un prieten la la IDM linga semanatoarea mai este un bazin ..ma interesez si va zic conditii si tarife , o fi mai curat
bercea
Veteran

Post by bercea »

si maine iar ne balacim :)
peret
Veteran
Numar de scufundari: 201-1000
Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS

Post by peret »

Bimbo wrote:cel mai curat bazin ,cu conditii si apa calda ,etc este la pescariu abonamentul este in jur de 47 de milioane pe an,avantajul este ca mergi de la 7 dimineata si stai pina la 12 noaptea,iar daca ai copii e si mai bine ca sunt inclusi in pret :D
???? peste 1000 de Euro pe an? Da' e de aur si cu lapte in loc de apa? Mai da-l in colo de bazin......cu banii aia iei un costum uscat si te poti baga in orice rahat de balta plus ca iti mai ramine si de-o bere dupa...
kimi
Veteran
Certificare/acreditare: SSI-OWD

Post by kimi »

peret wrote:
Bimbo wrote:cel mai curat bazin ,cu conditii si apa calda ,etc este la pescariu abonamentul este in jur de 47 de milioane pe an,avantajul este ca mergi de la 7 dimineata si stai pina la 12 noaptea,iar daca ai copii e si mai bine ca sunt inclusi in pret :D
???? peste 1000 de Euro pe an? Da' e de aur si cu lapte in loc de apa? Mai da-l in colo de bazin......cu banii aia iei un costum uscat si te poti baga in orice rahat de balta plus ca iti mai ramine si de-o bere dupa...
ca bine zici!
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

calculul este in felul urmator:
1150euro -discount de 10%(ptr mine)
-discount de 10%(ptr vechime)
=950 euro impartit la 12 luni=79 euro pe luna=330 ron pe luna
eu am 2 copii deciu suntem trei persoane 330 impartit la 3=110 ron pe luna
si tinind cont ca eu(singur)am voucher de 39 intrari la spa-sauna umede si sauna uscata ,plus jacuzzi plus alte briz-brizuri de spa,plus 12 masaje (eu),plus vouchere ptr invitatii(eu)apoi ca stau (teoretic-cit vreau)de la 7 DIMINEATA -PINA LA 24.00 -NOAPTEA- 7 ZILE DIN 7 apa ,este calda si limpede ptr mine iese mai ieftin decit la floreasca unde un abonament de 10 intrari e 250 ron doar de la 20.30 la 21.30
daca ar trebui sa merg la floreasca cu copii m-ar costa 750 e ron pe luna doar 10 sau 12 zile!nu mai vorbesc de conditii,
in concluzie :-este un efort mai mare sa dai banii odata dar poti merghe 365 de zile pe an la orice ora si poti sta cit vrei!!
apropo:daca vrea cineva sa mearga 365 de zile pe an la floreasca da 9125 ron si sta de la 20.30 la 21.30adica dai 2 mii de auro aproape si stai o ora in fiecare zi.
peret
Veteran
IANTD
CMAS

Post by peret »

peret wrote:

Pai cu 1000 de Euro ma duc o saptamina jumate in Caraibe cu scufundari incluse si ma c...c in el de bazin..... Pretul mi se pare nesimtit!

In Finlanda la aceleasi conditii si aceleasi servicii e 4 Euro intrarea pe zi pentru adult si 2 Euro pentru copil....sauna evident ca e inclusa ca doar e Finlanda....
Deci eu si cu ficamea trebuie sa ma duc la bazin 191 de zile (adica din doua in doua zile) ca sa egalez abonamentul din RO....daca merg si cu sotia (4x2+2=10 Euro) atunci ma pot duce 115 zile (adica din 4 in patru zile)...si asta nu e cu abonament......deci ma auto citez: "peste 1000 de Euro pe an? Da' e de aur si cu lapte in loc de apa?" Incredibil....
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

Comparatia este nepotrivita zic si eu
Pai noi traim in tara europeana mai ceva ca oricare cum sa dam doar 4 euro o intrare. Pai e de porc ... noi vrem numai ce este cel mai scump ca doar ne permitem, nu?
This is the land of (many) choice
Fi mandru ca esti roman, ce naiba
Numai la noi o scena ce concert poate costa 70.000 euro Pai daca era de 4000 mai veneam noi la concert ? Uf Uf Uf
Bla bla bla
peret
Veteran
IANTD
CMAS

Post by peret »

dell_ser wrote:Comparatia este nepotrivita zic si eu
Pai noi traim in tara europeana mai ceva ca oricare cum sa dam doar 4 euro o intrare. Pai e de porc ... noi vrem numai ce este cel mai scump ca doar ne permitem, nu?
This is the land of (many) choice
Fi mandru ca esti roman, ce naiba
Numai la noi o scena ce concert poate costa 70.000 euro Pai daca era de 4000 mai veneam noi la concert ? Uf Uf Uf
Ah..da...am uitat, mii des scuze, ai dreptate aici. In Finlanda nu e nici un Bugatti Veiron dar in RO sint citeva bucati prezente pe soselele patriei.......e tara mai bogata ce sa-i faci....asa ca si cetatenii sint la fel de bogati, nu? :roll: :O
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

da Adriane ,ai dreptate de aia tara noastra e land of choice!eu m-as muta oricind si in egypt!ce sa mai vorbim de alte tari!tocmai am aflat ce tunuri da o cunostinta cu iarba si flori in bucuresti!te doare capu frate !!ce borduri ce asfaltari frate!!astea combintii!!adica furturi legale...da chair ii ziceam la citi bani a luat sa faca si el o piscina ...si imi zice -da ce ma sunt prost?in alta ordine de idei ,da la pescriu e scump dar daca ai copii se merita ca iti mai scoti din abonament..dar merge si la floreasca daca esti singur.
VALI
Veteran

Post by VALI »

cand ne putem vedea in bucuresti saptamana asta?
...they say scuba-divers go into the deep to look arround...and the free-divers to look into themselves...
Bimbo
Veteran

Post by Bimbo »

duminica 15 nov cine vine la ora 4 la floreasca?
relu_dimario
Senior

Post by relu_dimario »

duminica incercam sa venim la ora 15.00 si pt o sesiune de...socializare
continuam cu bazin de la ora 16.00
cam asta am hotarat ieri...
Post Reply