Dahab - Sinai Egypt

Post Reply
mirceac
Junior

Dahab - Sinai Egypt

Post by mirceac »

Am deschis acest topic pentru a impartasi minunata experienta avuta in Dahab. Am fost de doua ori acolo si in 21 martie plec din nou. Sunt convins ca multi dintre voi ati fost deja in Dahab, e o locatie prea frumoasa pentru a fi ratata. O asezare exclusiv pentru diveri, undeva la vreo 100 si ceva de km de Sharm. Majoritatea scundarilor se fac de pe mal si sunt acolo cateva locuri celebre: Blue Hol, The Canyon, The Islands, Three Pools, Eal Garden...etc. Nu am vazut prea multe oferte in Romania, insa vecinii nostri unguri au chiar baze de scufundari acolo. Preturile sunt mai mici decat in Sharm sau Hurgada, insa conditiile de cazare sunt mai slabute. Dar pana la urma cine merge acolo sa stea la hotel sau sa doarma?:) O sa incerc sa postez cateva poze.

Image

Image

Image

Image

Image
kimi
Veteran
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: SSI-OWD

Re: Dahab - Sinai Egypt

Post by kimi »

Am incercat de 2 ori sa ajung in Dahab si nu am reusit. O data s-au anulat zborurile din lipsa de calatori si a doua oara s-a anulat excursia din acelasi motiv.
Imi doresc tare mult sa ajung si eu. Trebuie sa reusesc!
Esti un norocos ca ai ajuns acolo. Intr-adevar la noi in tara nu prea gasesti oferte in Dahab, iar din cele care sunt, unele sunt via Ungaria.
Succes la sejurul din 21 martie, vreme frumoasa, ape limpezi si ...distractie la maxim!
Post Reply