INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Alex
Veteran

Re: INTALNIRE PERIODICA PENTRU PLANIFICARI

Post by Alex »

kimi wrote:alex, vii maine?
Daca este vorba despre mine, eu nu pot ajunge pentru ca sunt la Mangalia.
Saptamana viitoare daca o sa fiu la Bucuresti o sa vin. :)
:mrgreen:
bercea
Veteran
Numar de scufundari: 11-50

Post by bercea »

salut tuturor

ma bucur ca initiativa a avut raspunsurile voastre si ca va place. poate reusim sa stabilim ceva sa fie permanent si constant. o locatie si o anumita ora. cred ca putem satbili asta azi, la arc.

mie mi-ar placea sa fie permanent miercuri, tot la arc :P
luura
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: CMAS 1*

Post by luura »

Unde ne intalnim daca ploua?
Misa
Veteran

Post by Misa »

luura wrote:Unde ne intalnim daca ploua?
sub arc.

am vorbit cu sefu si ma lasa sa plec de la munca sa ma intalnesc cu voi.

o sa sun inainte sa vad pe unde sunteti.
The worst day diving is better than the best day working.

http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
adonay
Veteran
Certificare/acreditare: NAUI OWD

Post by adonay »

Mie mi se pare prea devreme si departe de locurile pe care le frecventez in orasul asta de c***t. Daca nu ar fi fost asa de aglomerat pe strazi (tone de masini si cozi), as fi venit si eu.

Propun sa ne intalnim in alte parcuri, precum:

- Titan
- IOR
- Tineretului

Ce ziceti?

//Sorin
Sorin CONSTANTINESCU
http://matale.ro/trips/
victor
Veteran

Post by victor »

sau eventual in locuri gen bar/restaurant/terasa (acceptabile - adica fara fum, fara inghesuiala, fara galagie prea multa si cu produse de calitate), nu "pe alee/la pod/sub arc/etc.".

locul ultimei intalniri mi s-a parut excelent ales.. pentru ca ultimele ~2 ore in tot localul ramasesem doar noi, vorbind de scufundari, iar mancarea si bautura au fost ok.
adonay
Veteran

Post by adonay »

Propun sa facem doua intalniri simultane, in conditii diferite, ca sa fie pe placul tuturor :!:
Sorin CONSTANTINESCU
Alex78
Junior

Post by Alex78 »

Am si eu o intrebare? De obicei aceste intillniri pe arc, sub arc, pe pod sub terasa, la restaurant sau alt undeva au si un rezultat practic sau raman doar la stadiul de bere baut si miros de mici. Nu vreau sa par malitios dar daca voi vedea ca apar si rezultate ale acestor intalniri voi veni cu siguranta si eu. Si impreuna cu prietenii vom propune locuri inedite si mai aproape din punct de vedere al timpului.
still waters run deep ......so.......look before you leap
Misa
Veteran

Post by Misa »

Alex78 wrote:Am si eu o intrebare? De obicei aceste intillniri pe arc, sub arc, pe pod sub terasa, la restaurant sau alt undeva au si un rezultat practic sau raman doar la stadiul de bere baut si miros de mici. Nu vreau sa par malitios dar daca voi vedea ca apar si rezultate ale acestor intalniri voi veni cu siguranta si eu. Si impreuna cu prietenii vom propune locuri inedite si mai aproape din punct de vedere al timpului.
Orice plecare are un inceput...o prima discutie...daca nimeni nu incepe acea discutie ( nici macar pe forum ) nu prea avem cum sa facem ceva impreuna sau sa socializam. Pentru inceput cred ca e f bine sa ne cunoastem face2face avand in vedere ca nu toti sunt in fiecare week-end la mare...asa cum face Milionaru`!!!!! I hate him! :twisted:

Pai, in seara asta am discutat putin despre Bonaire si Cozumel pe de o parte...iar pe de cealalta parte unde sa ne scufundam cand suntem disperati...lacul ior, lacul din Crangasi ( am lapsus), etc :)

Sa vedem ce iese:)
The worst day diving is better than the best day working.

http://www.soniamisa.blogspot.com
http://www.claudiumisa.blogspot.com
adonay
Veteran

Post by adonay »

Milionaru' este la mare, dar nu face scuba :twisted: , se odihneste si mananca ciorba de rechin :!:
Sorin CONSTANTINESCU
Ciocanul
Veteran

Post by Ciocanul »

Si eu care credeam ca se trateaza numai cu icre de Manciuria...
bercea
Veteran

Post by bercea »

salut pe toata lumea

intalnirea a fost ok. nu ascund faptul ca am propus ca locatie si data fix arcul miercurea, pentru ca m-am gandit ca daca tot nu va veni cineva, macar sunt la intalnirea moto( eu merg si cu asa ceva ) dar....surprizaaa.... au raspuns afirmativ destui: carmen, misha, cristina, radu, cristi, luuana si sotul ei si mihai

ca locatie, pentru inceput iar a fost ok. o terasa ( cam inghesuita) insa a fost si suc si bere si alte cafele cu decor (cristi si-a luat o cafea lunga, cu spume si pai :P )

de discutii, nu am dus lipsa...despre echipamente ( cumparate sau furate :lol: ) despre locuri de scufundat pe langa bucuresti, despre cursuri si mai ales despre programul de uichend. mie personal mi-a placut si cred ca e cazul sa repetam intalnirile periodic

propun sa ne vedem tot miercuri, ora 18-19.00, tot la arc. daca e cazul de fitze ( desi mie nu-mi trebuie dar nici nu-mi displac ), dupa ce ne intalnim putem merge la del ponte, maria chelest, amsterdam caffe, coffe grind, tratoria il calcio etc

inca o data salut toti scufundacii :mrgreen:
luura
Junior
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: CMAS 1*

Post by luura »

Salutare

A fost util si pentru noi, in calitate de nou-veniti. Noi n-avem o retea de prieteni scafandri, asa ca e un punct de plecare... Cel putin de-acum incolo stim cu cine discutam daca ne bate gandul sa intram in apa ;). Mie mi-a placut, chiar daca n-am stat mult, si cu siguranta mai venim. Locul de intalnire este ok, usor reperabil si cu preturi normale.
Intr-adevar, poate ar trebui alternate cu intalniri in alta parte a Bucurestiului, unde sa poata ajunge si altii.

Numai bine
kimi
Veteran
Certificare/acreditare: SSI-OWD

Post by kimi »

Sa stii ca orasul nu este asa de aglomerat in perioada aceasta -iuliue, august. Eu ma plimb destul de mult cu masina in zona centrala si se simte ca este vacanta.
N-ai vrea sa mai schimbi locurile pe care deja le frecventezi, cel putin acum vara.
Intalnirea noastra are loc in acelasi timp si locatie cu cea a motociclistilor.Si este chiar interesant!
Hai poate vii miercurea viitoare! :) S-a stabilit ora 19
macar sa vii si sa propui personal alte parcuri :D
adonay wrote:Mie mi se pare prea devreme si departe de locurile pe care le frecventez in orasul asta de c***t. Daca nu ar fi fost asa de aglomerat pe strazi (tone de masini si cozi), as fi venit si eu.

Propun sa ne intalnim in alte parcuri, precum:

- Titan
- IOR
- Tineretului

Ce ziceti?

//Sorin
adonay
Veteran

Post by adonay »