Daca este vorba despre mine, eu nu pot ajunge pentru ca sunt la Mangalia.kimi wrote:alex, vii maine?
Saptamana viitoare daca o sa fiu la Bucuresti o sa vin.
Daca este vorba despre mine, eu nu pot ajunge pentru ca sunt la Mangalia.kimi wrote:alex, vii maine?
sub arc.luura wrote:Unde ne intalnim daca ploua?
Orice plecare are un inceput...o prima discutie...daca nimeni nu incepe acea discutie ( nici macar pe forum ) nu prea avem cum sa facem ceva impreuna sau sa socializam. Pentru inceput cred ca e f bine sa ne cunoastem face2face avand in vedere ca nu toti sunt in fiecare week-end la mare...asa cum face Milionaru`!!!!! I hate him!Alex78 wrote:Am si eu o intrebare? De obicei aceste intillniri pe arc, sub arc, pe pod sub terasa, la restaurant sau alt undeva au si un rezultat practic sau raman doar la stadiul de bere baut si miros de mici. Nu vreau sa par malitios dar daca voi vedea ca apar si rezultate ale acestor intalniri voi veni cu siguranta si eu. Si impreuna cu prietenii vom propune locuri inedite si mai aproape din punct de vedere al timpului.
adonay wrote:Mie mi se pare prea devreme si departe de locurile pe care le frecventez in orasul asta de c***t. Daca nu ar fi fost asa de aglomerat pe strazi (tone de masini si cozi), as fi venit si eu.
Propun sa ne intalnim in alte parcuri, precum:
- Titan
- IOR
- Tineretului
Ce ziceti?
//Sorin