Documentarul "Sport extrem la Marea Rosie"

Post Reply
gbcornel
Junior

Documentarul "Sport extrem la Marea Rosie"

Post by gbcornel »

Buna ziua, sunt mai novice asa legat de scuba diving, am facut un Discover Scuba acum doi ani si mi-a placut foarte mult si de atunci caut (mai mult pe youtube) filmulete cu asa ceva. Acum cateva zile cautand pe google am dat de asa ceva http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-09-04&id=99257 si mi-am dat seama ca a rulat asa ceva diminetile la B1 Tv, de unde pot sa fac si eu rost de acest documentar?
Va multumesc.
Bogdan
leo02
Junior
Numar de scufundari: 11-50
Certificare/acreditare: OWD-PADI
AOW-PADI

Re: Documentarul "Sport extrem la Marea Rosie"

Post by leo02 »

intra si tu pe saitul televiziunii respective ,sau cel mai bine ,daca spui ca ti-a placut la scufundari ,decat sa te uiti la documentare,incepe cursurile de scubadiving si intra chiar tu in aceasta minunata lume subacvatica.
mult succes.
gbcornel
Junior

Post by gbcornel »

Buna, am intrat pe websiteul televiziunii dar nu era postat acolo, acel documentar a rulat prin anul 2002 deci e ceva timp de atunci. Nu pot sa fac cursuri din cauza crizei (uite ca la unii asa este!) si nu am putere financiara sa sustin cursul si apoi sa plec prin lume, oricum mersi frumos de sfat.
Toate cele bune!
Bogdan
dell_ser
Moderator

Post by dell_ser »

traiasca presedintele nostru ales
ura, ura, ura

hai mai ca ne scapa el de moguli, hoti, Vantu, Patriciu ...
Bla bla bla
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Post by scubadiver.ro »

Lucram si noi la un documentar asemanator. E adevarat ca la realizarea acestuia nu participa vedete de nivelul celor prezentate mai sus, dar speram sa iasa un material pe care sa-l putem prezenta si pe broadcast.
gbcornel
Junior

Post by gbcornel »

Buna, ma bucur pentru initiativa de a face un documentar asemanator cu cel de mai sus, sper sa iasa asa cum va doriti, multa multa bafta!!!!!!!
Toate cele bune!
Bogdan
Post Reply