acum pe iarna ce jucati ? ...caut...

Post Reply
scaf
Senior

acum pe iarna ce jucati ? ...caut...

Post by scaf »

Salut !, este cineva interesat sa joace Silent Hunter III in retea ?(este un simulator de submarine U-boat din cel de-al 2-lea razboi mondial )....daca da ...cautati-ma pe privat sau pe messanger ..id-ul : scaf_dol
Nautilius
Veteran

Silent!!

Post by Nautilius »

Am jocul, in schimb timpul liber nu imi mai permite sa-l exploatez. Cum ma voi elibera ...vom face un schimb de idei daca tot nu am timp sa-l joc! :lol:
scaf
Senior

Re: Silent!!

Post by scaf »

Nautilius wrote:Am jocul, in schimb timpul liber nu imi mai permite sa-l exploatez. Cum ma voi elibera ...vom face un schimb de idei daca tot nu am timp sa-l joc! :lol:

Salut ! .... intr-adevar jocul este destul de complicat dar asta pt ca incearca sa redea cat mai fidel conducerea submarinului dar si strategiile de lupta (de exemplu la torpile le poti seta din "change reality " sa aibe acceleasi defecte ca cele reale din vremurile respective ....asta ingreunand atingerea obiectivului si anume scufundarii navelor ...etc )..dar cui ii place meritasa-si bata capul un pic cu el ! ....
...si ok in momentul in care doresti sa vb despre joc eventual sa-l jucam ... da-mi de veste 8)
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

Am retinut. vrei, nu vrei...in joc trebuie sa deti si notiunile elementare de navigatie, strategie navala si rabdare :wink:
la vechea versiune chiar aveam harta de navigatie in realitatea ...era vb de operatiuni dim marea chinei. aici nu am avut timp sa verific daca s-ar repeta. dar....fiind o zona in care s-au desfasurat actiuni militare, sigur trebuie sa existe!!!!
Nautilius
Veteran

Post by Nautilius »

..dar pe la serviciu, ce jocuri mai jucati ? :lol:
dive_ro
Senior

Post by dive_ro »

daca nu ai firewall si poti da acees la porturi putem incerca un silent hunter!!!
Post Reply