O sa va pun si cateva imagini video cu mine si cu prieteni de ai mei ...
Cateva imagini video
- scubamario
- Veteran
Re: Cateva imagini video
Cam ati chinuit caracatita !
Dar ma asteptam la mai multe vietuitoare acolo in Grecia.
Nu se vedea nici un peste parca mai multi sant la noi.
Au fugit toti cand au vazut ce pateste calamaru', saracu'.
Da , am cam chinuit caracatita ! Toti cei de acolo eram la inceput , la primele scufundari si cred ca asta e motivul pentru care am fost asa agresivi cu saraca caracatita ! Eu cred ca eram la a treia scufundare . De cate ori vad video-ul ala chiar imi vine sa rad . Eram sigur ca o sa imi zica cineva ceva ...scubamario wrote:Cam ati chinuit caracatita !
Referitor la animale ...erau destule pe acolo ....dar la cati oameni eram in apa si la cum ne purtam ....cred ca s-au anuntat una pe alta si au fugit .
saracul animal... cred ca si acum sufera de intindere musculara
Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ce ati facut cu sarmanuta caracatita. Sper ca niciodata, niciodata sa nu mai faceti asta.
- peret
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: PADI
IANTD
CMAS - Location: Nummela, Finland
Ha...m-am abtinut cit am putut sa comentez dar chiar ca ati maltratat animalu'. Acu ii trebuie sesiune de reabilitare la caracatita psiholog...chiar ca ati bagat-o la cheltuieli!
Toata lumea pune mina, atinge, trage, impinge prin apa pina cind da de ceva nasol....dupa aia te cam lecuiesti sa mai pui mina pe ceva.
Toata lumea pune mina, atinge, trage, impinge prin apa pina cind da de ceva nasol....dupa aia te cam lecuiesti sa mai pui mina pe ceva.