Conglomeratul industrial "Mafia Mango Fresh"

Fotografie, filmari, vanatoare, etc....!!!
Post Reply
FireBath
Veteran
Numar de scufundari: 0-10
Certificare/acreditare: OWD

Conglomeratul industrial "Mafia Mango Fresh"

Post by FireBath »

Am creat acest thread, in urma deliberarii Marii adunari a mafiei Mango Fresh, pentru a aduna detalii hotaratoare legate de infiintarea, autorizarea, ridicarea si globalizarea Conglomeratului industrial Mango Fresh.

Am sa rog partenerii de la prima intalnire a consortiului sa posteze aici ideile deja stabilite. Ceilalti useri ai forumului sunt rugati sa isi exprime in mod liber parerea despre infiintarea acestei "mici" afaceri.

Pe scurt eu si colegii mei de excursie am decis ca Mango Fresh (un suc produs din fructul de mango stors) este un produs foarte util pentru om. Afecteaza atat functiile cognitive cat si pe cele fizice (vedere mai buna doar in cateva minute, excitatie sexuala inexplicabila, o perceptie mai buna a realitatii din jur). In concluzie s-a hotarat infiintarea unei firme care sa aduca acest produs in Romania, Europa si apoi intreaga lume. Metodele propuse au fost aer, apa, chiar si cu TIR-uri frigider dar pe de parte cea mai buna dintre metode a fost si este pana in acest moment MangoDuctul. O conducta presurizata care sa transporte pe sub ape (la temperaturi perfecte pentru conservare) elixirul mult dorit.

Urmatoarele demersuri au fost deja facute:
1. Degustarea elixirului
2. Acordul membrilor ca Mango Fresh va fi noul conducator al lumii intr-o noua era
3. Obtinerea datelor privitoare la producatorul elixirului. Participantii la intalnire au reusit cu ajutorul unei ambuscade rapid planificata sa intrerupa legaturile dintre vanzatorul direct si furnizorul acestuia, bypass-ind in acelasi timp camerele de supraveghere si autoritatea furnizorului ramas complet fara cuvinte si aparare, sa obtina cartea de vizita a furnizorului direct care circula intr-o masina complet nesemnalizata. Mai mult decat atat raidul mafiei a reusit sa puna mana si pe primele probe de MangoFresh intr-o cantitate de 4 Litri frumos asezata intr-un bidon specific. Nu au existat victime. Cantitatea de elixir a fost practic devorata de participanti in mai putin de 10 minute.
4. Planificarea primei intalniri organizate in secret sub denumirea Mango Fresh Party.
5. Desfasurarea intalinirii soldata cu certuri dese cu conducerea hotelului, aproape innecarea unui angajat al hotelului, si in cele din urma aproape concedierea aceluiasi angajat sub directa amenintare cu moartea (sustinuta de fo 7 diveri cat casa).
6. Infectarea fortata si rapida a hotelului cu Mangofresh (produs pe care il aveau in meniu dar nu aveau de gand sa il imparta cu angajatii... s-au razgandit foarte repede dupa incidentul cu piscina)
7. Diverse discutii tehnice legate de constructia Mangoductului.

Pentru eventuale adaugiri rog colegii mei sa participe in acesta discutie.
There is too much blood.

There can be only one fresh... MANGO FRESH.
scubadiver.ro
Admin
Numar de scufundari: peste 1000
Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI

Re: Conglomeratul industrial "Mafia Mango Fresh"

Post by scubadiver.ro »

La baza oricarei bune organizari sta secretul MANGO FRESH, asa ca ar trebui sa facem o reuniune cat mai rapida pentru a enunta juramantul MANGO FRESH.

Sugestii pentru locatie ???????
Post Reply