Salut !
Pentru vara asta am achizitionat o barca pneumatica de 3.20 m cu fund de aluminiu : http://stores.ebay.co.uk/Harbour-Inflatable-Boats in vederea unei noi excursii la croati.
Problema e ca nu am inca un motor, pe site scrie min 2.5 cp, max 15 cp , dar deja unul de 2.5 cp costa 700 euro
Intrebarea mea e cum imi dau seama exact ce motor mi-ar trebui ca sa misc barca decent ? Nu sa zbor, dar nici sa ma tarai contra curentului .
Mersi !
Barca pneumatica
- dhalba
- Junior
- Numar de scufundari: 11-50
- Certificare/acreditare: NAUI OWD
8 cp e un minim ptr a nu avea probleme datorate curentilor dar iti recomand 10cp.
Eu am un quicksilver de 3.40 cu podeaua din pvc cu aer comprimat si un motor de 10 cp. vrau sa iti spun ca in egeee la turci pe valuri de 1 metru, 2 adulti si un copil am atins ( fara sa fortez ptr ca motorul e in rodaj) 15 km/h (masurata cu GPS-ul)
Eu am un quicksilver de 3.40 cu podeaua din pvc cu aer comprimat si un motor de 10 cp. vrau sa iti spun ca in egeee la turci pe valuri de 1 metru, 2 adulti si un copil am atins ( fara sa fortez ptr ca motorul e in rodaj) 15 km/h (masurata cu GPS-ul)
Salut ! Mersi mult de sfat !
Treaba e ca la croati in Adriatica nu prea exista valuri, iar diferenta de pret la motoare e cam de 1000 euro (870 - 1800) si sincer nu prea imi permit asemenea sume
Mai am de luat compresor (daca stii unul bun, te rog sa ma indrumi), cutie de portbagaj ca sa mai am loc si de bagaje, deci mai sunt cheltuielei pe langa sicriu
Barca mea cred ca e identica cu a ta, doar ca e de 3.20 m , podeaua aluminiu.
Mersi !
Treaba e ca la croati in Adriatica nu prea exista valuri, iar diferenta de pret la motoare e cam de 1000 euro (870 - 1800) si sincer nu prea imi permit asemenea sume
Mai am de luat compresor (daca stii unul bun, te rog sa ma indrumi), cutie de portbagaj ca sa mai am loc si de bagaje, deci mai sunt cheltuielei pe langa sicriu
Barca mea cred ca e identica cu a ta, doar ca e de 3.20 m , podeaua aluminiu.
Mersi !