Stimati telespectatori, iata ceva senzational si nemaivazut!
colegul Bebe a fost vazut aseara la televiziunea de bloc OTV, impreuna cu cetateanul ala extrem de afectat (n-am retinut cum il cheama).
In costumul sau uscat, Bebe participa activ la gasirea Elodiei, doamnelor si domnilor. Chiar a si dat mici explicatii despre echpamentul de scuba, exact inainte de a aluneca si a cadea in fund pe malul lacului
tin sa rog colegii sa i se adreseze de acum inainte cu "domnul scafandru Bader", asa cum i s-a adresat pitecantropul ala de la TV
Bebe, asteptam colaborarea ta cu Ogica si cu clarvazatoarea aia care a prezis diparitia cascavalului de pe piata
Elodia
ELODIA
Eee asa da
Apropo! Sorin cica au nevoie astia dela OTV de un "dregator de fraze inteligente "
te combin ce zici ? doar tu te pricepi nu ?
iar legat de Ogica si clarvazatoarea aia cu cascavalu te las pe tine ca tu ai stofa
cum e vorba aia inteligenta la voi ( ie deai tai ) hehehehe
Aloo !Brasovul e departe Tinere am 3 ore de mers tu cobori din casa si esti acolo ! eeeee?
BEBE
Apropo! Sorin cica au nevoie astia dela OTV de un "dregator de fraze inteligente "
te combin ce zici ? doar tu te pricepi nu ?
iar legat de Ogica si clarvazatoarea aia cu cascavalu te las pe tine ca tu ai stofa
cum e vorba aia inteligenta la voi ( ie deai tai ) hehehehe
Aloo !Brasovul e departe Tinere am 3 ore de mers tu cobori din casa si esti acolo ! eeeee?
BEBE
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
Re: Elodia
dupa 7 ani de PROTV, nu ma joc eu cu OTVul
Eu te stiam un ardelean serios si un scafandru si mai serios. Ce naiba te-a apucat sa participi la isteria asta artificiala despre Elodia?
sper ca nu te-ai suparat. vroiam sa mai injectez un pic de fun in forumul asta.
Ioane, Robert, Emil, nici un comentariu?
Eu te stiam un ardelean serios si un scafandru si mai serios. Ce naiba te-a apucat sa participi la isteria asta artificiala despre Elodia?
sper ca nu te-ai suparat. vroiam sa mai injectez un pic de fun in forumul asta.
Ioane, Robert, Emil, nici un comentariu?
- scubadiver.ro
- Admin
- Numar de scufundari: peste 1000
- Certificare/acreditare: INSTRUCTOR NAUI SSI
no comment.
asteptam, totusi, linkul video cu extraordinarul eveniment.
:-)
asteptam, totusi, linkul video cu extraordinarul eveniment.
:-)
- gibonul
- Veteran
- Numar de scufundari: 201-1000
- Certificare/acreditare: Advanced
http://www.click.ro/actualitate/o-cauta ... licopterul
http://www.cancan.ro/2008-06-28/A-fost- ... lodia.html
Sacul a fost observat, in urma cu o saptamana, de scafandrul brasovean Gheorghe Bader. Acesta a facut o adevarata pasiune din a o cauta pe avocata disparuta. "Am gasit sacul pe fundul apei, in urma cu exact o saptamana, in timp ce ma antrenam in lac. Era acoperit de mal si sedimente, insa mi s-a agatat de echipament ca si cum ar fi vrut sa fie gasit. L-am desfacut si am vazut ce era inauntru, dar l-am lasat acolo si am anuntat autoritatile", a declarat scafandrul Gheorghe Bader, imediat dupa ce a adus la suprafata toporul cu care se presupune ca a fost omorata Elodia.
http://www.cancan.ro/2008-06-28/A-fost- ... lodia.html
Sacul a fost observat, in urma cu o saptamana, de scafandrul brasovean Gheorghe Bader. Acesta a facut o adevarata pasiune din a o cauta pe avocata disparuta. "Am gasit sacul pe fundul apei, in urma cu exact o saptamana, in timp ce ma antrenam in lac. Era acoperit de mal si sedimente, insa mi s-a agatat de echipament ca si cum ar fi vrut sa fie gasit. L-am desfacut si am vazut ce era inauntru, dar l-am lasat acolo si am anuntat autoritatile", a declarat scafandrul Gheorghe Bader, imediat dupa ce a adus la suprafata toporul cu care se presupune ca a fost omorata Elodia.
hahaha
hehehe
ihihihi
offf... ce asocieri pot face unii...
daca elodia a ajuns si aici... asta caracterizeaza intreaga activitate...
mi se pare mai mult ca devine un trendy forum decat unul de diving...
aaa... prezentari de moda cand avem?